2x1,5kg Farmina N&D Grain Free Adult Cat Neutered csirke & gránátalma száraz macskatáp

2x1,5kg Farmina N&D Grain Free Adult Cat Neutered csirke & gránátalma száraz macskatáp

2x1,5kg Farmina N&D Grain Free Adult Cat Neutered csirke & gránátalma száraz macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 20 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x1,5kg Farmina N&D Grain Free Adult Cat Neutered csirke & gránátalma száraz macskatáp - termékleírás

A Farmina N D Grain Free Adult Cat Neutered csirke gránátalma receptúrája a macskák természetes táplálkozási igényein alapul, és speciálisan az ivartalanítás utáni szükségletekhez igazított. Az N D Cat Grain Free eledel teljesen gabona- és gluténmentes, és nem tartalmaz semmiféle mesterséges tartósítószert. Így azután az érzékeny, allergiával vagy intoleranciával küzdő állatok is jól tolerálják.Fő összetevője, a csirke könnyű, ízletes és fehérjében gazdag eledellé teszi ezt a prémium száraztápot. Egyidejűleg glikémiás indexe alacsony, ami a túlsúly kialakulása ellen hat. A tápban taurin is található, ami a macskák számára nélkülözhetetlen anyag, támogatja a látást és más fontos szervi funkciókat. Ezenkívül a száraztáp gránátalma (0,5%), spenót édes narancs, áfonya, kurkuma, aloe vera és más növények vitalizáló kivonatait is tartalmazza. A bélrendszert szabályozó prebiotikumok pedig segítik az emésztés egyensúlyban tartását, és ezáltal a tápanyagok felszívódásának optimalizálását.MIndenféle szempontból testre szabott eledel, amely elősegíti a felnőtt macskák ivartalanítás utáni jólétét, és támogatja ideális fizikai állapotukat.A Farmina N D Grain Free Adult Cat Neutered csirke gránátalma jellemzői:Prémium száraz eledel sterilizált felnőtt macskák számáraGabona- és gluténmentes, ételintoleranciával vagy -allergiával küzdő cicáknak is alkalmasTermészet ihlette, tudományos receptúráját a Nápolyi Egyetem Állattáplálkozási Tanszékének közreműködésével fejlesztették kiÁllati eredetű összetevők magas részarányával: fehérjedús, cicája természetes táplálkozási igényeinek megfelelőenGyümölcsökkel, zöldségekkel és egyéb növényi anyagokkal: tápanyagban gazdag összetétel természetes hozzávalókbólAlacsony glikémiás index: gyorsan rendelkezésre álló cukrok nélkül, megelőzi a túlsúly kialakulását58% csirkével: értékes állatifehérje-forrás, ízletes és könnyen emészthetőGránátalmával: természetes antioxidáns- és vitaminforrás, erősítheti az immunrendszertFriss hozzávalókból: kizárólag friss, természetes összetevők feldolgozása, fagyasztott áruk alkalmazása nélkülMOSl, FOS, inulin és útifűmag: a prebiotikumok és ballasztanyagok szabályozzák a gyomor-bélflórát, támogatják az emésztést és a tartalmazott tápanyagok optimális felszívódásátTaurinnal: a macskák számára alapvető tápanyag, erősíti a látást és szívetKülönféle vitaminokkal és növényekkel: gyümölcsök, zöldségek és egyéb növények színes keveréke gránátalmából (0,5%), spenótból, édes narancsból, fekete ribizliből, kurkumából, aloe verából, rozmaringból stb., vitálanyagok sokaságát biztosítjaEgészséges bőr és fénylő bunda: a nagyarányú telítetlen zsírsavaknak köszönhetőenTermészetes antioxidánsokkal: erősítheti az immunrendszertÁllatkísérletek, GMO-k és mesterséges tartósítószerek nélkülBiztonságos eredet: olasz prémium gyártó, több mint 50 éves állateledelgyártói tapasztalattal

2x1,5kg Farmina N&D Grain Free Adult Cat Neutered csirke & gránátalma száraz macskatáp - termék paraméterei

2x1,5kg Farmina N&D Grain Free Adult Cat Neutered csirke & gránátalma száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x1,5kg Farmina N&D Grain Free Adult Cat Neutered csirke & gránátalma száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

2x1,5kg Farmina N&D Grain Free Adult Cat Neutered csirke & gránátalma száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?