7Days My Beauty Week Mattító és szabályozó szérum zsíros bőrre B3+Cink - 20 ml

7Days My Beauty Week Mattító és szabályozó szérum zsíros bőrre B3+Cink - 20 ml

7Days My Beauty Week Mattító és szabályozó szérum zsíros bőrre B3+Cink - 20 ml

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 5 399 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

7Days My Beauty Week Mattító és szabályozó szérum zsíros bőrre B3+Cink - 20 ml - termékleírás

Szérum zsíros, problémás bőrre. Cink és B3 vitamin tartalmának hála mélytisztítja és mattítja a bőrt, csökkenti az aknék kialakulását. 100%25 hatékonyság a zsírosság, fénylő bőr ellen. Használatával a bőr egységes felszínű, selymes lesz. Friss érzetet ad. A cink szárítja a bőrt, összehúzza a pórusokat, szabályozza a faggyú- termelést. B3 vitamin hidratálja a bőrt, erősíti a lipid réteget, eltávolítja a felesleges zsírosságot, megszűnteti a pirosságot. Aloe Vera hidratálja a bőrt, látványosan csökkenti a pórusok méretét. A bőr friss és kellemes tapintású lesz.   ZSÍROS, KOMBINÁLT, AKNÉS ÉS ÉRZÉKENY BŐRRE   Használata: Vigyél fel kis mennyiséget a megtisztított arcra és várj, míg beszívódik. A szemkörnyéket kerüld el! Szembe kerülés esetén azonnal öblítsd ki vízzel.   Összetétel: AQUA, BUTYLENE GLYCOL, DIPROPYLENE GLYCOL, METHYLPROPANEDIOL, 1.2-HEXANEDIOL, NIACINAMIDE, ZINC OXIDE (NANO), PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM, BETAINE. HYDROXYETHYLCELLULOSE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, CITRIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRONELLOL, C1 42090, C1 19 140. Csak külsőleg! Ne használd sérült, irritált bőrre. Allergiás reakció esetén hagyd abba a használatot. Gyermekektől távol tartandó! Tárolás: 5-25 C között.

7Days My Beauty Week Mattító és szabályozó szérum zsíros bőrre B3+Cink - 20 ml - termék paraméterei

7Days My Beauty Week Mattító és szabályozó szérum zsíros bőrre B3+Cink - 20 ml - ár és elérhetőség előzményei

7Days My Beauty Week Mattító és szabályozó szérum zsíros bőrre B3+Cink - 20 ml - egyéb érdekes termékek

7Days My Beauty Week Mattító és szabályozó szérum zsíros bőrre B3+Cink - 20 ml - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?