7Days My Beauty Week Ice-ice hűsítő narancsbőr elleni krém applikátorral - 180 ml

7Days My Beauty Week Ice-ice hűsítő narancsbőr elleni krém applikátorral - 180 ml

7Days My Beauty Week Ice-ice hűsítő narancsbőr elleni krém applikátorral - 180 ml

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

7Days My Beauty Week Ice-ice hűsítő narancsbőr elleni krém applikátorral - 180 ml - termékleírás

Hűsítő hatású narancsbőr elleni krém masszírozó applikátorral. Mentol és algakivonatok segítenek a simább bőrhöz. A mentol fokozza a mikrokeringést, ezáltal a méreganyagok távozását segíti és láthatóan simábbá varázsolja a bőrfelszínt. Algakivonatok hidratálják a bőrt, havítják feszességét. A SKIN WORKOUT görgős applikátorok finoman, fájdalommentesen dolgozzák meg a problémás területeket és segítik a hatóanyagok mélyebb felszívódását. Masszírozd naponta arcodat 10 percig a hosszan tartó hatás érdekében. MINDEN BŐRTIPUSRA Használata: Használd reggel és este. Első használat előtt tekerd le az applikátort és távolítsd el a záró fóliát. Az applikátor véget fordítsd el a nyilak irányába. Nyomd ki a krémet és vidd fel a bőrödre. Fordítsd vissza az applikátor véget. Masszírozd be a krémet az appliktáro segítségével, felfelé irányuló mozdulatokkal 10-15 percig, míg teljesen be nem szívódik a krém.   Összetétel: AQUA, ALCOHOL DENAT, PROPYLENE GLYCOL, MENTHOL, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, PORPHYRA VEZOENSIS EXTRACT. UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, CARBOMER, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, TRIETHANOLAMINE, GLYCERIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, 1.2-HEXANEDIOL, FRAGRANCE, PHENOXVETHANOL, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL. Ne használd sérült, irritált bőrre. Allergiás reakció esetén hagyd abba a használatot. Gyermekektől távol tartandó! Tárolás: 5-25 C között.

7Days My Beauty Week Ice-ice hűsítő narancsbőr elleni krém applikátorral - 180 ml - termék paraméterei

KategóriaKrémek

7Days My Beauty Week Ice-ice hűsítő narancsbőr elleni krém applikátorral - 180 ml - ár és elérhetőség előzményei

7Days My Beauty Week Ice-ice hűsítő narancsbőr elleni krém applikátorral - 180 ml - egyéb érdekes termékek

7Days My Beauty Week Ice-ice hűsítő narancsbőr elleni krém applikátorral - 180 ml - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?