720g Wolf of Wilderness Wolfshappen kutyasnack 4-es mix: csirke, kacsa, bárány, marha

720g Wolf of Wilderness Wolfshappen kutyasnack 4-es mix: csirke, kacsa, bárány, marha

720g Wolf of Wilderness Wolfshappen kutyasnack 4-es mix: csirke, kacsa, bárány, marha

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

720g Wolf of Wilderness Wolfshappen kutyasnack 4-es mix: csirke, kacsa, bárány, marha - termékleírás

A Wild Bites igazán a fajnak megfelelő jutalomfalat húsból és vadon termő gyógynövényekből. Kíméletes eljárással állítják elő gabona hozzáadása nélkül és csak egyféle állati fehérjeforrásból. Magas az elfogadási aránya és mind a kutyák, mind a gazdák körében nagyon közkedvelt termék. A Wild Bites alkalmas arra, hogy erősítse a rágóizmokat és fogápolásként is szolgál, továbbá ideális étkezések közötti jutalomfalatként is. Tökéletesen alkalmazható a kutyatréning során és támogatja az eb tanulási folyamatát. A WOLF OF WILDERNESS Wild Bites gabonamentes snack, sok, regionális zsákmányállatokból származó hússal, bogyósokkal finomítva. A Wild Bites rendkívüli módon fajnak megfelelő jutalomfalat húsból és erdei bogyósokból. Gabona nélkül, kíméletes módon előállítva készül, magas elfogadottság jellemzi, s igen nagy népszerűségnek és kedveltségnek örvend úgy a kutyák, mint tartóik körében. Kiválóan alkalmas a rágóizmok erősítésére, de két étkezés közötti jutalmazásra is. Tökéletesen használható kutyatréninghez, elősegíti a kutya tanulási folyamatának hatékonyságát. A Wol of Wilderness márkafilozófiájáról és teljes prémium eled-választékáról ITT kaphat bővebb információt. A Wolf of Wilderness snack - Wild Bites jellemzői: Sok hússal és a 'zsákmányállatok' további alkotóelemeiből Gabonamentes receptúra Ideális érzékeny gyomrú, ételallergiával küzdő ebek számára is Könnyen emészthető Az egészséges fogakért és fogínyért Nagyobb falatok - kellemes rágási élmény Alkalmas a kutyatréninghez Németországban gyártják A 180 g-os csomagolásban a következő finom ízvariánsokban kapható: High Valley - marha Green Fields - bárány Wild Hills - kacsa Wide Acres - csirke Junior Green Fields - bárány Junior Leafy Willows - borjú Senior High Valley - marha Meadow Grounds - nyúl A 180 g-os csomagolású Wolf of Wilderness Wild Bites Taste of a következő ízletes változatokban kapható: The Taste Of Canada marhával, tőkehallal, pulykával és tőzegáfonyával The Taste of Scandinavia lazaccal, rénszarvassal, csirkével és fekete áfonyával The Taste of the Mediterranean báránnyal, csirkével, pisztránggal és bodzabogyóval Az egyes változatokról ill. a kiegészítésként ajánlott dummyról az alábbi linkeken találhat részletesebb információt: Wolf of Wilderness snack - Wild Bites 180 g Wolf of Wilderness snack - Wild Bites 180 g Wolf of Wilderness Snack - Wild Bites Junior 180 g Wolf of Wilderness Snack - Wild Bites Senior 180 g Wolf of Wilderness felszerelések

720g Wolf of Wilderness Wolfshappen kutyasnack 4-es mix: csirke, kacsa, bárány, marha - termék paraméterei

720g Wolf of Wilderness Wolfshappen kutyasnack 4-es mix: csirke, kacsa, bárány, marha - ár és elérhetőség előzményei

720g Wolf of Wilderness Wolfshappen kutyasnack 4-es mix: csirke, kacsa, bárány, marha - egyéb érdekes termékek

720g Wolf of Wilderness Wolfshappen kutyasnack 4-es mix: csirke, kacsa, bárány, marha - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?