3x180g Wolf of Wilderness kutyasnack-Wolfshappen Wild Bites - Taste of Canada

3x180g Wolf of Wilderness kutyasnack-Wolfshappen Wild Bites - Taste of Canada

3x180g Wolf of Wilderness kutyasnack-Wolfshappen Wild Bites - Taste of Canada

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

3x180g Wolf of Wilderness kutyasnack-Wolfshappen Wild Bites - Taste of Canada - termékleírás

A Wild Bites igazán a fajnak megfelelő jutalomfalat húsból és vadon termő gyógynövényekből. Kíméletes eljárással állítják elő gabona hozzáadása nélkül és csak egyféle állati fehérjeforrásból. Magas az elfogadási aránya és mind a kutyák, mind a gazdák körében nagyon közkedvelt termék. A Wild Bites alkalmas arra, hogy erősítse a rágóizmokat és fogápolásként is szolgál, továbbá ideális étkezések közötti jutalomfalatként is. Tökéletesen alkalmazható a kutyatréning során és támogatja az eb tanulási folyamatát. A Wolf of Wilderness snack - Wild Bites 180 g jellemzői: Sok hússal és a 'zsákmányállatok' további alkotóelemeiből 100%-ban marhából, bárányból, kacsából vagy csirkéből Gabonamentes receptúra Cukor nélkül Ideális érzékeny gyomrú, ételallergiával küzdő ebek számára is Könnyen emészthető Az egészséges fogakért és fogínyért Kellemes rágási élmény Alkalmas a kutyatréninghez Németországban gyártják Változatos falatok kedvence számára! A Wild Bites 180 g-os csomagolásban a következő finom ízvariánsokban kapható: High Valley - marha Green Fields - bárány Wild Hills - kacsa Wide Acres - csirke Junior Green Fields - bárány Junior Leafy Willows - borjú Senior High Valley - marha Meadow Grounds - nyúl Az egyes változatokról ITT találhat részletesebb információt: Wolf of Wilderness - vad és eredeti! A teljes 'Wolf of Wilderness' prémium eledel-szortimenthez tartozó márkafilozófiáról ITT olvashat bővebben.

3x180g Wolf of Wilderness kutyasnack-Wolfshappen Wild Bites - Taste of Canada - termék paraméterei

3x180g Wolf of Wilderness kutyasnack-Wolfshappen Wild Bites - Taste of Canada - ár és elérhetőség előzményei

3x180g Wolf of Wilderness kutyasnack-Wolfshappen Wild Bites - Taste of Canada - egyéb érdekes termékek

3x180g Wolf of Wilderness kutyasnack-Wolfshappen Wild Bites - Taste of Canada - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?