5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline OM ST/OX - Obesity Management száraz macskatáp

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline OM ST/OX - Obesity Management száraz macskatáp

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline OM ST/OX - Obesity Management száraz macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 24 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline OM ST/OX - Obesity Management száraz macskatáp - termékleírás

Ha olyan teljes értékű, kiegyensúlyozott eledelt keres, amely segít macskájának súlyfeleslege leadásában, a PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline OM ST/OX - Obesity Management kitűnő választás. A diétás szárazeledelt a túlsúly csökkentésére fejlesztették ki, és alacsony energiatartalmú receptúra jellemzi.A PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline OM - Obesity Management gazdagon ellátja kedvencét fehérjével, s így segíti az állat izomzatának fenntartását a diéta ideje alatt. A száraztáp magas ballasztanyag-tartalmú, ezáltal hozzájárul a kellemes teltségérzet kialakulásához.A PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline OM ST/OX - Obesity Management jellemzői:Teljes értékű diétás eledel felnőtt macskák számára a túlsúly és elhízás csökkentéséreAlacsony energiatartalom: támogatja a súlycsökkentést, és segít az ideális testsúly fenntartásábanFehérjében gazdag receptúra: segíthet a sovány izomtömeg fenntartásábanMagas ballasztanyag-tartalom: rostokban gazdag, így hozzájárul a kellemes teltségérzet kialakulásáhozOmega-3 zsírsavakkal: természetes forrásokbólNormális húgyúti funkció: támogathatja a vizelet optimális pH-értékétJóízű: sok macska szívesen elfogadjaÁltalános figyelmeztetések:Használata vagy az etetési időtartamának meghosszabbítása előtt ajánlott kikérni állatorvos tanácsát.Diétás eledel etetése során rendszeresen keressék fel az állatorvost a háziállat kontrollvizsgálata céljából!Amennyiben háziállata állapota rosszabbodna, késedelem nélkül kérje ki állatorvosa véleményét!

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline OM ST/OX - Obesity Management száraz macskatáp - termék paraméterei

KategóriaKeresők

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline OM ST/OX - Obesity Management száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline OM ST/OX - Obesity Management száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline OM ST/OX - Obesity Management száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?