5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline DM ST/OX - Diabetes Management száraz macskatáp

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline DM ST/OX - Diabetes Management száraz macskatáp

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline DM ST/OX - Diabetes Management száraz macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 24 390 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline DM ST/OX - Diabetes Management száraz macskatáp - termékleírás

A cukorbetegségben (diabetes mellitus) szenvedő macskák speciális igényeket támasztanak táplálékukat illetően, ezért esetükben nagyon fontos a megfelelő eledel kiválasztása. A PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline DM ST/OX - Diabetes Management száraztáp ennek figyelembevételével került kifejlesztésre. A diétás eledel speciális, csökkentett szénhidráttartalmú receptúrájával támogathatja a glükózellátás szabályozását, és segíthet a nagyobb vércukorszint-ingadozások kockázatának mérséklésében.A teljes értékű száraztáp a testsúlykontroll támogatása érdekében megfelelően kialakított energiatartalommal bír. A PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline DM ST/OX - Diabetes Management alacsony összcukortartalmú és fehérjében gazdag.A PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline DM ST/OX - Diabetes Management jellemzői:Teljes értékű diétás eledel diabetes mellitussal küzdő felnőtt macskák számára a glükózellátás szabályozásáraAlacsony mono- és diszacharidtartalomCsekély szénhidráttartalom: csökkentheti az étkezés utáni vércukorszint-ingadozás kockázatátAntioxidánsokkal: többek között E-vitaminnal, hozzájárulhat a normál immunrendszerhezSúlykontroll: alacsony kalóriatartalmú formula, segíthet az ideális testsúly fenntartásábanFehérjében gazdag: segíthet az izomzat megtartásábanÍzletes receptúra: sok macska szívesen elfogadjaÁltalános figyelmeztetések:Használata vagy az etetési időtartamának meghosszabbítása előtt ajánlott kikérni állatorvos tanácsát.Diétás eledel etetése során rendszeresen keressék fel az állatorvost a háziállat kontrollvizsgálata céljából!Amennyiben háziállata állapota rosszabbodna, késedelem nélkül kérje ki állatorvosa véleményét!

Ez a termék a kategóriába tartozik Táplálék macskáknak, a márka gyártja Purina Pro Plan Veterinary Diets, Purina Veterinary Diets, boltban megtalálod Zooplus.hu.

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline DM ST/OX - Diabetes Management száraz macskatáp - termék paraméterei

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline DM ST/OX - Diabetes Management száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline DM ST/OX - Diabetes Management száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

5kg PURINA PRO PLAN Veterinary Diets Feline DM ST/OX - Diabetes Management száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?