A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 573 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Összetevők: sárgaborsó (Ukrajna), szárított sárgarépa, peszternák (EU), pirított, szárított hagyma (Kína), petrezselyem (EU).
Összetevők: sárgaborsó (Ukrajna), szárított sárgarépa, peszternák (EU), pirított, szárított hagyma (Kína), petrezselyem (EU)
Összetevők: lencse (Kanada), vöröslencse (török), szárított sárgarépa, paszternák (EU), szárított paradicsom (Kína) vöröshagyma (Kína), tört chili (Kína). Összetevők: lencse (Kanada), vöröslencse (török), szárított sárgarépa, paszternák (EU), szárított paradicsom
Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 700 ml vizet. Ha felforrt tegyünk bele egy kevés olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan használjuk kedvenc leveskockánkat, ételízesítőnket vagy Ataisz vegantériát. A termék sót nem tartalmaz!!) Ezután öntsük bele a
Allergén információ: A termék mogyorót tartalmaz. A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajosmagvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom:1546,97 Kj /369,56 kcal Fehérje:21,62 g, Zsír:9,09 g, Ebből telített:0,61 g
Összetevők:vöröslencse (török), szárított zöldségek (EU), szárított pritamin paprika (Kína), szárított paradicsom (Kína), pirított, szárított hagyma (Kína), pirított mogyoró (török), tört chili (Kína)
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formákra, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta
Összetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó dara, sárgaborsóliszt, feketebors, vöröshagyma dara, fokhagyma por, gyömbér, étkezési só
Előfőzött, tört bezostye (tarbúza) búzaszemek, kellemes, diós íze változatos ételek elkészítését teszi lehetővé. 200 g-os bulgur egytál; Ataisz termék köretek készítéséhez
Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik rajta. Nem tartalmaz: Aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Allergén
Allergén információ: A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1426,71 KJ/340,83 kcal Zsír: 1,20 g, -amelyből telített zsírsavak: 0,11 g Szénhidrát: 75,71 g, -
Egyszerű, gyors, kiadós. 200 g-os hagymás rizottó; Ataisz termék köretek készítéséhez
Ataisz sómentes ételízesítő 200gKizárólag őrölt és aprított zöldségekből és fűszerekből áll, mindennemű adalékanyagtól mentes. Kurkumával színezve. Felhasználási javaslat:A termék kiválóan alkalmas levesek, főzelékek, pástétomok ízesítésére, de bátran
Az ATAISZ Paradicsomos Barnarizs köret egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő sós vízbe. ( A termék hozzáadott sót nem tartalmaz. ) Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk
Összetétel: Szárazbab, napraforgóolaj, hagyma, fokhagyma, zöldség, keményítő, só, paradicsomszósz és természetes fűszerek
radicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Hozzáadott sót, aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert nem tartalmaz
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 240 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 250 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró (!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formára, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta a
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró (!) olajba, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik