A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 860 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Termék Ataisz kölesliszt 500 g az EAN kód írja le 5999885872947.
ATAISZ SZŐLŐCUKOR 1000 G Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Felhasználása megegyezik a már megszokott répacukoréval. Főzhető, süthető. ATAISZ SZŐLŐCUKOR 1000 G Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Felhasználása megegyezik a
BONETTA GLUTÉNMENTES KÖLESLISZT 500G Termékleírás összetevőkkel: Összetevők: hántolt köles - Köles az egyik legjobb lúgosító gabona , ezért kiemelkedő szerepet látszik a szervezet sav- bázis egyensúlyának visszaállításában. - gluténmentes termék Felhasználható ételek
Az Éden Prémium Kölesliszt a hagyományos lisztekhez hasonlóan ételsűrítéshez, kenyér- és sütemény sütéshez is felhasználható. Magas rosttartalma miatt fogyókúrázók, székrekedéssel küzdőknek érdemes beépíteniük az étrendjükbe. A köles a pázsitfűfélék családjába
Finomköret 500 g 42984,42985 Finom és harmonikus... A rizs sós jellegű alapízét kiválóan egészíti ki a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé... Elkészítése: 1 rész finomköret 2 rész víz. kb 20 perc alatt fő meg. Fűszerezzük sóval vagy ATAISZ
Szafi Free Kölesliszt 500 gA kölesből készült liszt növényi fehérjék és élelmi rostok kiváló forrása. A reformtáplálkozás hívei közt népszerű alapanyag. Önmagában vagy más lisztekkel keverve is használhatjuk ételeink elkészítéséhez. Átlagos tápérték100g
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni magasságát
Sűrítéshez, lisztekhez, édes tésztákba...Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Használjuk sűrítéshez, tésztafélék lisztjéhez keverve, annak tápanyagtartalmának dúsítására. Ajánljuk sportolóknak és aktív életmódot folytatóknak, turmixitalok
Értékes tápanyagtartalmú, kellemesen fűszeres aromájú és különleges formájú növény, amely szinte a világ minden népének étrendjében felfedezhető
Előnye, hogy sütés során nincs szükség tojásra, így a rizslisztből készült süteményeket tojásallergiában szenvedők vagy magas koleszterinszinttel rendelkezők is fogyaszthatják
Segítség a konyhában... A rizs az egyik legősibb gabonánk. Felhasználása igen sokrétű. Ez a termék megjelenésében és szemcse méretében leginkább a búzadarához hasonlít, ezért felhasználása is ennek megfelelő. Készíthetünk belőle pl. tejbegrízt, túrógombócot, vagy
Mártásokhoz, sűrítéshez... Javasoljuk házilag készített pudingokhoz, valamint szószok, öntetek sűrítéséhez. SŰRÍTÉS: Hideg folyadékkal összekeverni és folyamatos keverés mellett a forrásban lévő folyadékhoz önteni
A válogatott feles sárgaborsóból előállított, ellenőrzött, garantált minőségű liszt alkalmazása a korszerű táplálkozást segíti
Finomköret 500 g 42984,42985 Finom és harmonikus... A rizs sós jellegű alapízét kiválóan egészíti ki a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé... Elkészítése: 1 rész finomköret 2 rész víz. kb 20 perc alatt fő meg. Fűszerezzük sóval vagy ATAISZ
Előfőzött, tört búzaszemek. Köretként vagy főételként ízletes, gyors köret készíthető belőle, a rizsnél pergősebb. 500 g-os bulgur; Ataisz termék köretek készítéséhez
Ízletes, gyorsan elkészíthető köret. Elkészítési javaslat: Tegyünk egy rész kuszkuszt másfélszeres mennyiségű, forró, sós, fűszeres vízbe. Hagyjuk kb. 15 percig lefedve állni, majd villával lazítsuk fel. Nem igényel főzést. Extra tipp: Elkészítésénél tegyünk a vízbe
A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas.Ezzel szemben kevés B-vitamint tartalmaz. A lencse a gazdag antioxidáns vegyületekben
Sötét lemmag durvára darálva. A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak. Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás. TIPP: Kenyerek, pékáruk sütésénél, keverjük közvetlenül a tésztába! Allergén információ: A