A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 545 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
radicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Hozzáadott sót, aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert nem tartalmaz.
radicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Hozzáadott sót, aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert nem tartalmaz
Gyors köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő, sós vízbe. Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat (elhagyható). Alaposan elkeverjük, és újraforrástól számítva 25 percig takaréklángon főzzük, majd a
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, keverjük el alaposan, majd hagyjuk lefedve állni 15 percig. Zöld salátával és
Tradicionális gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: Keverjük a tasak tartalmát 600 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, majd keverjük el alaposan. Hagyjuk állni lefedve 15 percig. Zöld salátával és
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: Keverjük a tasak tartalmát 600 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, majd keverjük el alaposan. Hagyjuk állni lefedve 15 percig. Zöld salátával és
Az ATAISZ Paradicsomos Barnarizs köret egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő sós vízbe. ( A termék hozzáadott sót nem tartalmaz. ) Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál
A köles rendszeres fogyasztása hozzájárul a szervezet pH egyensúlyához, mivel lúgosító hatású
Rizs , köles, vöröslencse , szárított zöldségek keveréke (sárgarépa,fehérrépa, petrezselyemlevél,vöröshagma szelet)
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, keverjük el alaposan, majd hagyjuk lefedve állni 15 percig. Zöld salátával és
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, keverjük el alaposan, majd hagyjuk lefedve állni 15 percig. Zöld salátával és
A tasak tartalmát belekeverjük 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. (A termék hozzáadott sót nem tartalmaz). Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat (elhagyható). Alaposan elkeverjük, és újraforrástól számítva 25 percig takarék lángon főzzük, majd a
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, keverjük el alaposan, majd hagyjuk lefedve állni 15 percig. Zöld salátával és
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 450 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
A legjobb lúgosító gabona. Ez a kb. tízezer éves múltra visszatekintő gabona számtalan vitamint, és ásványi anyagot tartalmaz: megtalálható benne többek közt, B1-, B2-, E-vitamin, vas, kalcium, kálium, szerves só. A benne található foszfor elűzi a fáradságot, és
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Egyszerű, gyors, kiadós. 200 g-os hagymás rizottó; Ataisz termék köretek készítéséhez