A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 818 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Termék összetétele: hántolt köles. Kásaként kétszeres mennyiségű vízben megfőzve, fűszerezve vagy édesen mézzel, mazsolával, kókuszreszelékkel stb. elkeverve fogyasztható.
Termék összetétele: hántolt köles. Kásaként kétszeres mennyiségű vízben megfőzve, fűszerezve vagy édesen mézzel, mazsolával, kókuszreszelékkel stb. elkeverve fogyasztható
Szafi Free Hántolt köles 500 gÉlelmi rostban gazdag gabona, amelyet fogyaszthatunk számos formában, például kásaként, köretnek, fasírtokhoz, süteményekhez.Átlagos tápérték100g termékbenEnergia1664 kJ (394 kcal)Zsír:4,6 g - amelyből telített zsírsavak1 gSzénhidrát:72,9 g -
A köles az egyik legősibb gabonafajta, származási helye Kína. Egy időre megfeledkeztünk a létezéséről, szerencsére azonban egyre többen fedezik fel újra. A gabonák közül ez az egyik leggazdagabb magnéziumforrás, de tartalmaz foszfort, mangánt, kovasavat, fluort, káliumot,
A köles rendszeres fogyasztása hozzájárul a szervezet pH egyensúlyához, mivel lúgosító hatású
BONETTA GLUTÉNMENTES KÖLESLISZT 500G Termékleírás összetevőkkel: Összetevők: hántolt köles - Köles az egyik legjobb lúgosító gabona , ezért kiemelkedő szerepet látszik a szervezet sav- bázis egyensúlyának visszaállításában. - gluténmentes termék Felhasználható ételek
Az árpa a hideg mérsékelt öv legősibb és ma is legfontosabb gabonaféléje. Származási helye Tibet. Számos kedvező hatással rendelkezik, amely megszokott táplálékainkra nem mindig jellemző. A teljes árpa gazdag nyomelemekben: káliumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort tartalmaz
Összetétel (a *-gal jelölt alkotók ökológiai gazdálkodásból származnak): köles* Termék info: Az egyetlen gabonaféle, amely teljes értékű fehérjét tartalmaz és amelyik lúgos kémhatású
100 gr. HÁNTOLT KÖLES mintegy 11 gr. fehérjét, 70,6 gr. szénhidrátot, 3,9 gr. zsírt, B1, B2, B6 ÉS E VITAMINT tartalmaz. Energiatartalom: 1558 kj
Csuta kölespehely 250gA köles a pázsitfűfélék családjába tartozik, egyike a legrégebb óta termesztett „gabonaféléknek. Ázsiában és Afrikában több, mint 4000 éve ismerik. Kiemelhető a vas-, fluor-, foszfor-, kén-, cink-, magnézium-, kalcium-, szilícium- és B1, B2, B3, B6
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át egyik edényből - másikba, hogy az esetleg még szemmel észrevehető apróbb méretü
A reformkonyhában sokoldalúan elkészíthető. 500 g-os bulgur; Csuta termék köretek készítéséhez
Lúgósító hatású élelmiszer, mely rendkívül jó beltartalmi értékeivel kitűnő táplálék. A hántolt kölest felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át egyik edényből - másikba, hogy az esetleg még szemmel
Csuta Zsírtalan Szójaliszt 500 g Finomra őrölt, pörkölt szójababból készült. Glutént nem tartalmaz, ezért sütéskor csak részben (kb. 20 %-ban) helyettesíthető vele a búzaliszt. Gluténmentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Magas tápértéke ( fehérje- és
100 gr. HÁNTOLT KÖLES mintegy 11 gr. fehérjét, 70,6 gr. szénhidrátot, 3,9 gr. zsírt, B1, B2, B6 ÉS E VITAMINT tartalmaz. Energiatartalom: 1558 kj
Felhasználási javaslat: Főzelékek sűrítésére jól használható
Az őrlemény felhasználása: Reggelente egy teáskanálnyi őrleményt gyümölcslébe belekeverni és lenyelni. Mire jó? – Az erek állapotát javítja, ennél fogva csökkenti a szívbetegségek és a szélütés kockázatát. A hajszálereket is erősíti, fokozza a vérátáramlást
A kukoricakeményítő, amelyet néha kukorica lisztnek neveznek, a kukorica endoszperméből kivont szénhidrát. Ezt a fehér poranyagot számos kulináris, háztartási és ipari célra használják. A konyhában a kukoricakeményítőt leggyakrabban a mártások, sajtok , mázolók, levesek,
A köles lúgosító gabona. Ásványokban, különösen magnéziumban és vérképző vasban, a fogakat, csontokat erősítő kalciumban és fluorban gazdag. Kötőszövet építő szilícium és esszenciális, kénes aminosav forrás
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át egyik edényből - másikba, hogy az esetleg még szemmel észrevehető apróbb méretü
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át egyik edényből - másikba, hogy az esetleg még szemmel észrevehető apróbb méretü