A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 518 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A Dél-Ázsiában honos örökzöld cserjének a termése adja a fűszert. A csillag alakú termés minden csúcsában, egy-egy mag található. Íze és illata az ánizsra hasonlít. A hibátlan csillagánizs gyönyörű formája, már önmagában is pompás látványt nyújt. Gyümölcslevesek, sütemények és kompótok fűszerezéséhez kiválóan alkalmas. Őrlemény formájában, fűszerkeverékekben is felhasználják.
Termék Lakhsmy csillagánizs őrölt 20 g EAN kóddal van jelölve 5999550160133.
Kategória | Fűszerek |
EAN | 5999550160133 |
A Dél-Ázsiában honos örökzöld cserjének a termése adja a fűszert. A csillag alakú termés minden csúcsában, egy-egy mag található. Íze és illata az ánizsra hasonlít. A hibátlan csillagánizs gyönyörű formája, már önmagában is pompás látványt nyújt. Gyümölcslevesek,
A Fűszerész egész csillagánizs egy különleges fűszer, melynek aromája az ánizséra emlékeztet. Mézeskalács és forralt bor kedvelt fűszere
Az egyik legrégebben használt és talán a legsokoldalúbb fűszerünk. Az enyhén kesernyés, kámforos aromájú levelek adják a fűszert. Minden fajtájú húsételnél jól használható. Grillezéshez, sültek, péksütemények, vagy burgonyaételek készítéséhez kiváló
Az örökzöld Pimenta fák termésének magjai adják a fűszert. A magokat zölden szedik le, melyek a szárítást követően megbarnulnak és felületük ráncos lesz. Illata a szegfűszeghez hasonló, némi fahéjas beütéssel, íze a borsra emlékeztet és hasonlóan csípős. Kolumbusz
A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek, vadételek, mézeskalács, forralt borok, kompótok, édességek, tésztatöltelékek ízesítésére
Az örökzöld szerecsendiófa termésének magja és az azt takaró vöröses színű maglepel adja a fűszert. A szárított magleplet nevezzük szerecsendió virágnak. A szerecsendió kellemes, egyedi aromájú fűszer, amely nagyon intenzív, ezért érdemes óvatosan adagolni. A szerecsendió
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk
A bors nélkülözhetetlen fűszer a főzés során. Többféle fajtája ismert, a fekete- és a fehérbors, mindkettő szemesen és őrölve is kapható, valamint a cayenne bors, amely csak őrölve van az üzletekben. A fekete szemes borsot általában levesek, párolt húsok ízesítésére
A kurkuma leheletnyi narancs és gyömbér illattal dúsított fűszeres aromájú, erős ízű fűszer. Elsősorban ételek és italok ártalmatlan színezője lehet
Őrölt csillagánizs. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó csillagánizs
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk
A légúti rendszer támogatásához A csillagánizs (Illicium verum) Dél-Kínában őshonos fűszer és gyógynövény. Fűszerként és a gyógyászatban a Távol-Keleten régóta használatos. Napjainkban elsősorban a dél-kínai Kuanghszi Csuangban termesztik, a március és május között
A szegfűszeg intenzív, erősen aromás és édeskés illatú, kissé kesernyés, égető ízű fűszer. Alkalmas hús- és halételek, vadételek, mézeskalács, forralt borok, kompótok, édességek, tésztatöltelékek ízesítésére
Erős ízű, kissé kesernyés, kámforos illatú fűszer. Húsételek és húskészítmények, halak, gombák, hüvelyesek, saláták, szószok, levesek, vadételek és szárnyas-ételek ízesítésére is használhatjuk
Indiából származó, kámforos és enyhén citrusos ízű fűszer, mely a világon a harmadik legdrágább ízesítő, a sáfrány és a vanília után. Európában különösen a skandináv országokban használják előszeretettel, gyümölcsökhöz, édességekhez és húsok fűszerezéséhez
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti
Indiából származó, kámforos és enyhén citrusos ízű fűszer, mely a világon a harmadik legdrágább ízesítő, a sáfrány és a vanília után. Európában különösen a skandináv országokban használják előszeretettel, gyümölcsökhöz, édességekhez és húsok fűszerezéséhez
Ez egy különösen ízletes és ősi fűszerféleség, mely Indiában őshonos. A kardamom használata azóta széles körben elterjedt a világban, szinte valamennyi kultúrában megtalálható ezeknek az ízletes magoknak a saját jellegzetes használati módja. Indiában, ahol mind a zöld,
Egyéb elnevezései csillagos ánizs, kínai ánizs vagy ánizscsillag. Ínyencségre vágyók jellegzetes íze és illata miatt kiválóan használhatják sütemények, gyümölcslevesek, kompótok, édes borok, teák készítéséhez. Az egyik alapvető összetevője a Gallianónak, a
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk