A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 842 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A többi hüvelyeshez képest több C vitamint és majdnem kétszer annyi vasat is tartalmaz. Készülhet belőle leves, főzelék, szendvicskrém. A babhoz, lencséhez hasonlóan készíthető el.
Vegán csicseriborsó liszt, levesek, növényi fasírt, levesbetét, szendvicskrémek készítéséhez. Szójaszósszal, fokhagymával, vöröshagymával, petrezselyemmel is fűszerezhető, humusz, falafel készítéséhez is. Vegán (vegetáriánus) 100% csicseriborsó. A csicseriborsót
A többi hüvelyeshez képest több C vitamint és majdnem kétszer annyi vasat is tartalmaz. Készülhet belőle leves, főzelék, szendvicskrém. A babhoz, lencséhez hasonlóan készíthető el
A csicseriborsó (Cicer aretinum) magas fehérje és keményítőtartalmú növény. Régebben sok éhezőt mentett meg az éhhaláltól. Ma is kedvelt étel a Földközi-tenger környéki országokban, például a Közel-Keleten, Sziciliában, stb. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint,
Új vegán fasírtpor csicseriborsó-curry ízesítéssel, enyhén pikáns, egyszerűen és gyorsan elkészíthető, csupán vízzel történő elkeverés és rövid pihentetés után már süthető is. Összetevők:zabpehely, csicseriborsóliszt (14%), napraforgó, teljes kiőrlésű kuszkusz,
A csicseriborsó élelmi rost tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas a székrekedés megelőzésére, kezelésére. Rendszeres fogyasztása esetén elérhetjük, hogy vér koleszterinszintünk csökkenjen, így csökkenhet a szív-, és érrendszeri megbetegedések kialakulása is
Összetevők: finomra őrölt csicseriborsó Élelmi rostban, fehérjében, vasban, valamint antioxidánsokban gazdag gluténmentes liszt , amely a csicseriborsó őrlésével és átszitálásával készül. A csicseriborsó az egyik legősibb kultúrnövény, leginkább az indiai, az arab és a
Kiszerelés: 500 g. Felhasználható mártások, puding, krém készítéséhez, ételek besűrítésére
A hummusz és a falafel alapanyaga.Magas fehérje- és rosttartalom.Felhasználás előtt 8-10 órára áztassa be. A csicseriborsó vagy bagolyborsó egy Közép-Keletről származó hüvelyes. Fontos szerepet játszik a mediterráneum és India konyhaművészetében. Ebből készül például a
A tasak tartalmát keverjük el 200 ml meleg vízzel és 6 – 8 percig hagyjuk állni. Ezután nedves kézzel kis golyókat formálunk belőle és forró olajban aranybarnára sütjük. Salátával vagy körettel, forrón fogyasztjuk. Nem tartalmaz: Sót, aromát, fűszerkivonatot, tartósítót
Kíméletesen megpárolt csicseriborsó, mely azonnal fogyasztható. Összetevők: csicseriborsó*, víz, tengeri só *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Ellenőrizte: IT-BIO-008. Származási hely: olasz-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 414 kJ/ 98 kcal Zsír: 0,3 g