A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 931 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A feketecseresznye a nyár édes, különleges zamatú gyümölcse. A mélyfeketére érett szemeket leszedve, azonnal aszalva hozzáadott cukor, tartósítószer és adalékanyagok nélkül egész évben élvezhetővé tesszük az Ön számára! Cseresznyézzen egy tálból velünk! Fogyasztási javaslat: Mi számtalan változatban kipróbáltuk - müzlibe kevertük, süteménybe sütöttük, desszerteket díszítettünk vele - és nagyon finom. Próbálja ki Ön is, hiszen próba cseresznye! Tápérték 100g termékben: Energia: 1218kJ/291 kcal Fehérje: 2,75g Szénhidrát: 73g Zsír: 0,4g
Ez a termék a kategóriába tartozik Aszalt gyümölcsök a márkától NOBILIS az e-shop kínálatában Bioszallito.hu.
Termék Nobilis aszalt fekete cseresznye 100 g EAN kóddal rendelkezik 5997690713455.
Kategória | Aszalt gyümölcsök |
Márka | NOBILIS |
E-shop | Bioszallito.hu |
EAN | 5997690713455 |
A feketecseresznye a nyár édes, különleges zamatú gyümölcse. A mélyfeketére érett szemeket leszedve, azonnal aszalva hozzáadott cukor, tartósítószer és adalékanyagok nélkül egész évben élvezhetővé tesszük az Ön számára! Cseresznyézzen egy tálból velünk! Fogyasztási
Aszalt Meggy 100g A meggy az egyik legértékesebb magyar gyümölcs. Feltűnő, mélybordó színe is egyedülálló tulajdonságait hirdeti, az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcs. Pikáns, savanyú íze elijeszti a vírusokat, kiemelkedő a vértisztító hatása. A gyümölcs
Vörös és Fekete Mix Aszalt gyümölcs- és étcsokoládé mix Összetevők: vörösáfonya, feketecseresznye, étcsokoládé pasztillák (20%) [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma], nádcukor, napraforgó olaj. Fénytől védve, száraz,
Részletek Aszalt fekete cseresznye. Csemegeként fogyasztható, töltelékbe, süteményekbe, müzlikbe egyaránt használható. Fénytől védve, száraz, hűvös helyen tartandó. 100g termékre
Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett kiemelendő
Aszalt Vörös Áfonya 100g Összetevők: vörös áfonya, cukor, növényi olaj 100g tartalmaz: Energia 330 kcal 16,50% Fehérje 0 g 0,00% Szénhidrát 79 g 29,30% Ebből cukrok 62 g 68,80% Zsír 1 g 1,40% Ebből telített zsírsavak 0 g 0,00% Élelmi rost 7 g 28,00% Nátrium 0 g 0,00% INBÉ(%)=
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. A vörös áfonya
Cukor hozzáadása nélkül készült, ízletes aszalvány. A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az aszalt alma azon gyümölcsök körébe
Rostgazdag diéta esetén aszalt gyümölcsök, magvak fogyasztása előnyös
A sárgabarackot a gyümölcsök királynőjének is tekintik, ami köszönhető kiemelkedő vitamin- és ásványianyag tartalmának, mivel a rostban gazdag gyümölcsben rengetek A-,C és B-vitamin rejlik. Rendszeres fogyasztásával nem csupán az immunrendszerünknek teszünk jót, hanem
Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így intenzívebb az ízük, és valóban az édességevés örömét nyújtják. Miért jó? A szilva az egyik
Az aszalt, magozott meggy a Dél-Nyírség „vörös aranya és a finom fehércsokoládé ízét a joghurt aromája egészíti ki. Verhetetlen triumvirátus a különleges ízhatásokat kedvelőknek
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. A szilva egyik
Étcsokoládés Meggy 100g Összetevők :Étcsokoládé min. : 50% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, aroma), aszalt, magozott meggy, fényezőanyag: sellak, keményítő
Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így intenzívebb az ízük, és valóban az édességevés örömét nyújtják. Miért Jó? A datolya már
Aszalt gyümölcsök, pörkölt földimogyoró és diófélék keveréke Összet evők: mazsola, pörkölt földimogyoró ( pörk
A szilva az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet. Elsősorban magas az A-,C-, E- vitamin tartalma, ezért számos betegség megelőzésében segíthet. Ásványi anyagok közül káliumban,
NATURFOOD MAZSOLA A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs. Természetes édesség a finomított cukor kiváltására. A magnélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi
A datolya természetes cukortartalma rendkívül magas, de tartalmaz B-vitamint, kalciumot, magnéziumot, foszfort, rezet, káliumot, cinket illetve vasat is. Tekintélyes mennyiségű kalcium és a magnézium tartalma miatt könnyedén juthat a szervezet a szükséges kalciumhoz. Étkezési
Müzli alapanyagaként különböző olajos magvakkal, mazsolával, aszalt gyümölcsökkel, méz és tej, illetve tejtermékek hozzáadásával fogyasztható. Tápérték 100g termékben: energia 1580 kJ (370 kcal) fehérje: 14,4g rost: 7,24g szénhidrát: 65,3g zsír: 6,8g
A Naturfood Aszalt fekete áfonya magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A fekete áfonya kiváló antioxidáns forrás. Vitaminjai közül az A-, B1- C- és D-vitaminok, pantoténsav és nikotinamid vannak bőségesen. Összehúzó hatású
Összetevők: aszalt gyümölcsök (szilva, körte, alma, mazsola, banán), liofilizált szeder (5%), aloe vera juice (5%), növényi olaj (0,5 % alatt), természetes aromák
Az aszalt gyümölcsök és az ájurvédikus fűszerek a bázistermékek ebben a gyümölcsszeletben. Függetlenül attól, hogy melyik dosha (3 ájurvédikus alaptípus: Vata, Pitta vagy Kapha), minden ájurvédikus étkezésnek tartalmaznia kell a következő ízeket: édes, savanyú, sós,