A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 347 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Müzli alapanyagaként különböző olajos magvakkal, mazsolával, aszalt gyümölcsökkel, méz és tej, illetve tejtermékek hozzáadásával fogyasztható. Tápérték 100g termékben: energia 1580 kJ (370 kcal) fehérje: 14,4g rost: 7,24g szénhidrát: 65,3g zsír: 6,8g
Ezt a terméket a csoportban találja Aszalt gyümölcsök a márkától Csuta az e-shop kínálatában Bioszallito.hu.
Termék Csuta zabpehely 250 g EAN kóddal van jelölve 5999881955651.
Kategória | Mezek, Műzli, Magvak, Aszalt gyümölcsök |
Márka | Csuta |
E-shop | Bioszallito.hu |
EAN | 5999881955651 |
Müzli alapanyagaként különböző olajos magvakkal, mazsolával, aszalt gyümölcsökkel, méz és tej, illetve tejtermékek hozzáadásával fogyasztható. Tápérték 100g termékben: energia 1580 kJ (370 kcal) fehérje: 14,4g rost: 7,24g szénhidrát: 65,3g zsír: 6,8g
Rostgazdag diéta esetén aszalt gyümölcsök, magvak fogyasztása előnyös
Sós vízben főzve köretnek alkalmas; mazsolával, mézzel, magvakkal pedig müzlinek. Elkészítése: 1-2 perces főzéssel
Felhasználható önmagában, vagy ízlés szerint tejben, joghurtba, kefirbe, müzlibe, olajos magvakkal, aszalt gyümölcsökkel, gabonapelyhekkel keverve, továbbá süteményekhez, édességek alapanyagaként, illetve díszítésre. Ez a puffasztott rizs mézes-fahéjas ízesítésű
A Natura Gyümölcsös müzliben megtalálhatóak gabonapelyhek, olajos magvak és gyümölcsök (aszalvány, vagy szárítmány formájában). A gyümölcstartalom 30%-os, cukor hozzáadása nélkül készült müzli. A NATURA müzlik nem tartalmaznak egyebet, mint az élelmiszeripar
A Natura Gyümölcsös müzliben megtalálhatóak gabonapelyhek, olajos magvak és gyümölcsök (aszalvány, vagy szárítmány formájában). A gyümölcstartalom 30%-os, cukor hozzáadása nélkül készült müzli. A NATURA müzlik nem tartalmaznak egyebet, mint az élelmiszeripar
Natura áfonyás müzli 500g Összetevők: zabpehely, aszalt vörös áfonya 15 % (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj), árpapehely, búzapehely, rozspehely, pörkölt földimogyoró, lenmag. Allergének a termékben: glutén, földimogyoró (aláhúzással jelölve az összetevők között)
Összetétel: búzaliszt*, víz, nádcukor*, növényi olaj*, só, kukorica keményítő* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Egyenletes vékony réteslapok, sós vagy édes rétesek elkészítéséhez. Felhasználás előtt tartsuk 10 percig szobahőmérsékleten, majd hajtogassuk ki,
A Naturfood Aszalt sárgabarack magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A sárgabarack A- és C-vitamin-tartalma igen magas. Tudtad, hogy két-három szem sárgabarack elfogyasztásával fedezhetjük a napi A-vitamin igényünket? A-vitaminja
Részletek Aszalt fekete cseresznye. Csemegeként fogyasztható, töltelékbe, süteményekbe, müzlikbe egyaránt használható. Fénytől védve, száraz, hűvös helyen tartandó. 100g termékre
Összetevők: víz, magvak 31, 8%: (napraforgómag, barna lenmag, tökmag, sárga lenmag, köles), zabpehely 22%, repceolaj, savanyúságot szabályozó: ecetsav; útifűmaghéj, almarost, só
A Naturfood Aszalt fekete áfonya magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A fekete áfonya kiváló antioxidáns forrás. Vitaminjai közül az A-, B1- C- és D-vitaminok, pantoténsav és nikotinamid vannak bőségesen. Összehúzó hatású
Aszalt gyümölcs- és magkeverék, 100 g, NOBILIS 'E-Vita Mix' A Nobilis természetes aszalt gyümölcs és magkeveréke nem csak rendkívül egészséges, de finom is. -természetes rostokat tartalmaz -E-vitaminban gazdag -természetes B1-vitamin forrás -magas magnézium tartalom -vasban gazdag
Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett kiemelendő
Egy igazi különlegesség! Müzli, gabona nélkül. Édes, sült magvak, melyek hozzáadott cukrot nem tartalmaznak. A sütésnek köszönhetően ropogós és rendkívül finom. A pirított magok és a kókuszchips datolyával összesütve valódi crunchy-t alkotnak. Jó választás akkor is, ha
Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható müzlik, joghurtok ízesítésére, sütemények készítéséhez. Összetevők: Aszalt vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj
Aszalt gyümölcs és étcsokoládé, 100 g, NOBILIS 'Vörös és Fekete Mix'
Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így intenzívebb az ízük, és valóban az édességevés örömét nyújtják. Miért jó? A szilva az egyik
Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így intenzívebb az ízük, és valóban az édességevés örömét nyújtják. Miért Jó? A datolya már
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. A szilva egyik
Aszalt Meggy 100g A meggy az egyik legértékesebb magyar gyümölcs. Feltűnő, mélybordó színe is egyedülálló tulajdonságait hirdeti, az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcs. Pikáns, savanyú íze elijeszti a vírusokat, kiemelkedő a vértisztító hatása. A gyümölcs
Ropogós magok, 60 g, HESTER`S LIFE 'Crunchy nuts' Müzli, gabona nélkül. Édes, sült magvak, mely hozzáadott cukrot nem tartalmaz. A sütésnek köszönhetően ropogós és rendkívül finom. A pirított magok és a kókuszchips datolyával összesütve valódi crunchy-t alkotnak. Az így
Cukor hozzáadása nélkül készült, ízletes aszalvány. A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az aszalt alma azon gyümölcsök körébe
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. A vörös áfonya