Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A csokoládéban a kakaó összes szárazanyagtartalma legalább 36 százalék. A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül. Száraz, hűvös helyen tartandó! Származási hely: Magyarország. Összetevők: fruktóz, zsíros tejpor, kakaóvaj, hidrogénezett növényi zsír, kakaómassza, sovány tejpor, törökmogyoró (min. 2,8 százalék), zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: szójalecitin, aromák Tápérték 100 g-ban: Energiatartalom: 2307 kJ (552 kcal) Fehérje: 9,1 g Szénhidrát: 49,2 g Zsír: 35,5 g Allergia info: Tartalmaz szóját, tejet, dióféléket. Nyomokban földimogyorót tartalmazhat.
Termék Sweetrose tejcsokoládé mogyorókrémmel töltött,fruktózzal 100 g EAN kóddal rendelkezik 5997566504415.
Kategória | Csokoládé, Kakaó |
EAN | 5997566504415 |
Diabetikus élelmiszer, cukorbetegek is fogyaszthatják. A termék tulajdonságai Összetevők: fruktóz, zsíros tejpor, kakaómassza, kakaóvaj, növényi zsír, sovány tejpor, marcipán (pörkölt mandula, fruktóz), kávé (2 százalék), eperpor, mogyoróolaj, emulgeálószer E321, aromák:
Diabetikus élelmiszer, cukorbetegek is fogyaszthatják. A termék tulajdonságai Összetevők: fruktóz, zsíros tejpor, kakaómassza, kakaóvaj, növényi zsír, sovány tejpor, marcipán (pörkölt mandula, fruktóz), rum (2 százalék), eperpor, mogyoróolaj, emulgeálószer E322, aromák:
Összetevők: fruktóz 38%, zsíros tejpor, kakaóvaj, hidrogénezett növényi zsír, kakaómassza, sovány tejpor, eperpor 2,8%, emulgeálószer (szójalecitin), étkezési sav (citromsav),aromák, színezékek (céklavörös). Nyomokban mogyorót és földimogyorót tartalmazhat! A termék
Diabetikus tejcsokoládé fruktózzal A csokoládéban a kakaó összes szárazanyagtartalma legalább 36 százalék. A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül. Száraz, hűvös helyen tartandó! Származási hely
Diabetikus élelmiszer, cukorbetegek is fogyaszthatják. A termék tulajdonságai Összetevők: fruktóz, kakaómassza, marcipán (20 százalék) (pörkölt mandula+fruktóz), növényi zsír, sovány tejpor, kakaóvaj, rum, emulgeálószer E322, aromák: marcipán-aroma, etil-vanilin. 100g
DIABETTE Choco rum ízű kakaós krémmel töltött tejcsokoládé fruktózzal 80g; Átlagos tápérték 100g termékben Energia tartalom kJ / kcal 2477/596 Zsír: (g) 42,7 -amelyből telített zsírsavak: (g) 21,2 Szénhidrát: (g) 38,4 -amelyből cukrok: (g) 37,4 -amelyből Furktóz : (g) 35
Termék összetétele: glükóz-fruktóz szirup, tejcsokoládé 14% (cukor, kakaóvaj, teljes tej, kakaótömeg, kakaó, szója lecitin emulgeálószerek és E 476, vanília kivonat, aroma), szójafehérje-izolátum, tejsavófehérje koncentrátum, invert szirup, (cukor, pálma és shea olaj,
Diabetikus étcsokoládé fruktózzal. Kakaó-szárazanyag: legalább 54%. A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül. Száraz, hűvös helyen tartandó! Származási hely: Magyarország. Összetevők: fruktóz,
A nyers kakaóvaj kedvező tulajdonságai: természetes, erős kakaó/ csokoládé illatú, így az általános bőrápolás mellett minden évszakban kényezteti a lelkünket is. Nyáron kifejezetten napvédőként vagy napozás után ajánlott, fényvédő faktora 6-os körüli, félárnyékban
A perui kakaónak nagyszerű híre van, akárcsak a csokoládélencsének, amelyből készül. Jellemző rájuk a hagyományosan feldolgozott kakaóbabok hiteles, finom és tiszta íze. A BIO Perui eredetű 41%-os tejcsokoládé lencse a jellegzetes Trinitario kakaófajta és az aromás Chuncho
A perui kakaónak nagyszerű híre van, akárcsak a csokoládélencsének, amelyből készül. Jellemző rájuk a hagyományosan feldolgozott kakaóbabok hiteles, finom és tiszta íze. A BIO Perui eredetű 41%-os tejcsokoládé lencse a jellegzetes Trinitario kakaófajta és az aromás Chuncho
A perui kakaónak nagyszerű híre van, akárcsak a csokoládélencsének, amelyből készül. Jellemző rájuk a hagyományosan feldolgozott kakaóbabok hiteles, finom és tiszta íze. A BIO Perui eredetű 41%-os tejcsokoládé lencse a jellegzetes Trinitario kakaófajta és az aromás Chuncho
A perui kakaónak nagyszerű híre van, akárcsak a csokoládélencsének, amelyből készül. Jellemző rájuk a hagyományosan feldolgozott kakaóbabok hiteles, finom és tiszta íze. A BIO Perui eredetű 41%-os tejcsokoládé lencse a jellegzetes Trinitario kakaófajta és az aromás Chuncho
DIABETTE Choco kávé krémmel töltött diabetikus étcsokoládé fruktózzal 80g; Átlagos tápérték 100g termékben Energia tartalom: kJ / kcal 2463 / 593 Zsír: (g) 43,7 -amelyből telített zsírsavak: (g) 21,9 Szénhidrát: (g) 38,8 -amelyből cukrok: (g) 36,6 -amelyből Furktóz : (g) 34
Eredeti svájci csokoládé. Összetétel: nádcukor, kakaómassza, mogyoró (20%), kakaóvaj, kakaópor, bourbon vanília. Valamennyi összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. Kakaótartalom minimum: 55%. Gyártástól függően szója, tej és egyéb diófélét
Összetevők: Kakaómassza, Fruktóz (35%), Kakaóvaj, Emulgeálószer: lecitinek (szója), Aroma, Kakaó szárazanyag legalább 60%
Szerencsi zero praliné áfonya és sárgabarack töltött maltitos tejcsokoládéÖsszetevők: tejcsokoládé 55% (édesítőszer: maltitok, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: lecitinek (szója), vanília aroma), áfonyás krém 22,5% [édesítőszer: maltitok, növényi
Fehér belga csokoládé 30% kakaó szárazanyaggal, amely a jobb kezelhetőség és az olvasztás során történő munkavégzés érdekében magokban gyártott
Csokoládé dekoráció karamell ízzel - nagyobb kiszerelésben is kínáljuk - 500gÖsszetevők: | Cukor, , kakaó, maláta, száraz karamell, teljes zsírtartalmú tej, száraz karamell, sajt, laktóz, kakaó, massza, emulg, tor: szójaý lecitin (E322),kiegészítő vaníliaý aroma, má
Csokoládé alap étcsokoládéból készült pralinékhoz, legalább 52% kakaó száraz anyag tartalommal - átmérője 25 mm Aki nem ismeri a belga csokoládét, és szereti a csokoládé bonbonokat, akkor minden bizonnyal örömmel fogadja nemcsak a karácsonyi sütik választékának
Kiváló hőálló, csokoládé jellegű töltelék - mini süteményekhez (muffinok) és süteménybe való betétként, vagy kiflik, fánkok stb. töltelékeként egyaránt értékelni fogja.Sokoldalú cukrászati és sütőipari felhasználásra tervezett pasztás kakaótöltelék (sűrűsége
Összetétel:étcsokoládé 65% (kakaómassza, fruktóz (23%), kakóvaj, emulgeálószerek: szójalecitin, poliglicerin-poliricinoleán, aroma), mandula ízű krém 35% (nem hidrogénezett növényi zsír (pálma, shea), fruktóz (12%), zsíros tejpor, szójaliszt, tejfehérje, aroma,