4x85g My Star falatok szószban Gourmet konzerv vegyes próbacsomagban 4 változattal

4x85g My Star falatok szószban Gourmet konzerv vegyes próbacsomagban 4 változattal

4x85g My Star falatok szószban Gourmet konzerv vegyes próbacsomagban 4 változattal

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

4x85g My Star falatok szószban Gourmet konzerv vegyes próbacsomagban 4 változattal - termékleírás

Amilyen egyedi macskája karaktere - ugyanúgy egyedi a My Stars nedvestápok íze is. Tökéletesen hozzáigazítottak a különféle jellemekhez - tartalmuktól és összetételüktőűl kezdve a praktikus konzerv megjelenésig. A finom falatok ízletes szószban és Gourmet konzervben egyedülálló és ellenállhatatlan ízzel büszkélkedhet. Kiválóan alkalmas minden ínyenc, változatosságot kedvelő, s valami újat szívesen kipróbáló macskának, ha az különösen nagyra értékeli a különleges ízélményeket és a változatosságot. A My Star próbacsomaggal minden nap új ízváltozatú menüvel kényeztetheti kedvencét. A vagyes próbacsomag a következő 4 változatot tartalmazza (4 x 85 g): 1 x 85 g csirke, cukkini sárgarépa 1 x 85 g tonhal paradicsom 1 x 85 g pulyka spenót 1 x 85 g borjú sárgarépa A My Star jellemzői áttekintve: Minőségi receptúra hússal és hallal, valamint kitűnő belsőségekkel Taurinnal a szívműködés és a látás erejének támogatására Biotin és cink a sima bőr és fényes szőrzet meglétének elősegítésére Tartósítószerek, színező- és aromaanyagok mellőzésével Cukoradalék nélkül Praktikus 85 g-os konzervek - mindig friss eledel kerülhet a macskatányérra A változatos, ellenállhatatlan és élvezetes pillanatokért Teljes értékű macskatáp

4x85g My Star falatok szószban Gourmet konzerv vegyes próbacsomagban 4 változattal - termék paraméterei

KategóriaSzószok

4x85g My Star falatok szószban Gourmet konzerv vegyes próbacsomagban 4 változattal - ár és elérhetőség előzményei

4x85g My Star falatok szószban Gourmet konzerv vegyes próbacsomagban 4 változattal - egyéb érdekes termékek

4x85g My Star falatok szószban Gourmet konzerv vegyes próbacsomagban 4 változattal - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?