12x85g My Star Mousse Gourmet konzerv nedves macskatáp- Vegyes csomag (4 fajtával)

12x85g My Star Mousse Gourmet konzerv nedves macskatáp- Vegyes csomag (4 fajtával)

12x85g My Star Mousse Gourmet konzerv nedves macskatáp- Vegyes csomag (4 fajtával)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12x85g My Star Mousse Gourmet konzerv nedves macskatáp- Vegyes csomag (4 fajtával) - termékleírás

Minden macskának megvan a maga ízlése, s többet érdemel a szokványos macskaeledelnél. A My Star Gourmet Mousse egyedülálló ízvariációinak köszönhetően ideális változatosságot kínál a kis ínyenceknek, s napról napra kényezteti igényes cicája ízlelőbimbóit. A praktikus 85 g-os konzervekbe csomagolt, levegős-laza mousse (hab) egyedülálló és ellenállhatatlan ízzel büszkélkedhet. Kiválóan alkalmas minden ínyenc, változatosságot kedvelő, s valami újat szívesen kipróbáló macskának, ha az különösen nagyra értékeli a különleges ízélményeket és a változatosságot. A My Star Mousse Gourmet konzervek (12 x 85 g) a következő ízletes változatokban kaphatók: Csirke Tonhal Pulyka bazsalikom Marha kakukkfű A vegyes csomag összetétele: 3 x 85 g csirke 3 x 85 g tonhal 3 x 85 g pulyka bazsalikom 3 x 85 g marha kakukkfű A My Star jellemzői áttekintve: Minőségi receptúra hússal és hallal, valamint kitűnő belsőségekkel Taurinnal a szívműködés és a látás erejének támogatására Biotin és cink a sima bőr és fényes szőrzet meglétének elősegítésére Tartósítószerek, színező- és aromaanyagok mellőzésével Cukoradalék nélkül Praktikus 85 g-os konzervek - mindig friss eledel kerülhet a macskatányérra A változatos, ellenállhatatlan és élvezetes pillanatokért Teljes értékű macskatáp

12x85g My Star Mousse Gourmet konzerv nedves macskatáp- Vegyes csomag (4 fajtával) - termék paraméterei

12x85g My Star Mousse Gourmet konzerv nedves macskatáp- Vegyes csomag (4 fajtával) - ár és elérhetőség előzményei

12x85g My Star Mousse Gourmet konzerv nedves macskatáp- Vegyes csomag (4 fajtával) - egyéb érdekes termékek

12x85g My Star Mousse Gourmet konzerv nedves macskatáp- Vegyes csomag (4 fajtával) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?