4x250g Dibo Premium szárított hús kutyasnack

4x250g Dibo Premium szárított hús kutyasnack

4x250g Dibo Premium szárított hús kutyasnack

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

4x250g Dibo Premium szárított hús kutyasnack - termékleírás

Egy kis snack két étkezés között nemcsak nekünk, embereknek okoz örömöt, hanem négylábú barátainknak is. Jutalmazza ill. kényeztesse kutyáját a Dibo természetes és zsírszegény jutalomfalatjával! A Dibo szárított hús friss vágású marhahúsból készül - kíméletes szárítással. Natúr termékről van szó - garantáltan mesterséges színező-, aromaanyagok és tartósítószerek nélkül. A lelkiismeretfurdalástól mentes snackelés érdekében ez a snack teljesen mellőzi a cukrot és a karamellt. Kiváló német minőség, ami ízlik a kutyusoknak. A Dibo Premium szárított hús jellemzői vázlatosan: Ízletes rágósnack kutyáknak Ideális jutalomfalat tréninghez vagy két étkezés között Friss vágású nyerstermékekből Kímélő módon szárítva Természetes és zsírszegény: lelkiismeretfurdalástól mentes snackelést tesz lehetővé Garantáltan kémiai adalékok, aromaanyagok, tartósítószerek és színezékek nélkül Cukor- és karamellmentes Egyszerűen adagolható Németországban készül Megjegyzés: Mivel natúr termékről van szó, a szárított húsdarabkák méretei és tulajdonságai eltérőek lehetnek.

Termék 4x250g Dibo Premium szárított hús kutyasnack termékcsoporthoz tartozik Szárított hús, márka kínálatában szerepel DIBO az e-shop kínálatában Zooplus.hu.

4x250g Dibo Premium szárított hús kutyasnack - termék paraméterei

KategóriaSzárított hús
MárkaDIBO
E-shopZooplus.hu

4x250g Dibo Premium szárított hús kutyasnack - ár és elérhetőség előzményei

4x250g Dibo Premium szárított hús kutyasnack - egyéb érdekes termékek

4x250g Dibo Premium szárított hús kutyasnack - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?