21g Cosma Snackies lazac fagyasztva szárított macskasnack-lazac

21g Cosma Snackies lazac fagyasztva szárított macskasnack-lazac

21g Cosma Snackies lazac fagyasztva szárított macskasnack-lazac

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

21g Cosma Snackies lazac fagyasztva szárított macskasnack-lazac - termékleírás

Cosma Snackies: 100% tiszta hús vagy hal.Természetes macskasnack tiszta húsból vagy halból, különösen magas elfogadási aránnyal - még válogatós macskák között is.A Cosma Snackies nagyon kíméletes-elővigyázatos módon, fagyasztva-szárítással készül, hogy megmaradjon valamennyi létfontosságú tápanyag és a nagyszerű íz is. A húsból vagy halból kevés hő hatására vonják el a vizet, így azután kedvence számára megmarad az intenzív íz. Ez a nagyszerű minőség minden bizonnyal az Ön macskájának is ízleni fog, hiszen a Cosma Snackies jutalomfalat emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű húsból ill. halból készül.A Cosma jutalomfalat gondosan válogatott összetevői csakis a legjobbat kínálják kedvencének, s a következő ízváltozatokban kaphatók:Csirke (26 g): ízletes csirkehús-darabok a csirkeimádó macskáknakKacsa (21 g): csábító kacsa a tiszta hús élvezetével, friss és pompás ízűMarha (23 g): válogatott marhahús-darabok - ellenállhatatlan és közkedvelt csemegeTonhal (25 g): ínycsiklandozó tonhal-darabok minden halbarát cicánakLazac (21 g): válogatott lazacfilé halimádóknak Nyúl (24 g): finom nyúldarabkákPróbálja ki a limitált kiadású ízváltozatokat is!Nyári kiadás: csirke bárány (27 g): dupla élvezet - 2 finom változat egy tubusbanKarácsonyi kiadás: csirke kacsa (25 g): dupla élvezet: 2 minőségi íz egy dobozban 100%-ban csirkéből és kacsábólTéli kiadás: csirke nyúl (26 g): dupla élvezet a téli időszakra: 2 ízletes fajta egy tubusban. Prémium snacks 100% csirkéből és nyúlbólA tiszta húsból vagy halból készült, fagyasztva szárított snack különösen kedvelt az állatorvosok és a macskatenyésztők körében, mivel egészséges élvezetet kínál a macskáknak, s természetes íze magas elfogadási arányt garantál.Az ellenállhatatlan Cosma Snackies jutalomfalatok visszazárható tubusban kaphatók, miáltal sokáig megmarad a természetes hús- vagy halíz. Naponta többször is adhatja macskájának ezt a snacket étkezések között, de rászórhatja kedvence főeledelére is.A fagyasztva szárított Cosma Snackies kifejlesztésével olyan páratlan terméket hoztak létre, amely ellenállhatatlan, természetes ízélményt kínál macskájának.

Termék 21g Cosma Snackies lazac fagyasztva szárított macskasnack-lazac termékcsoporthoz tartozik Szárított hús, márka kínálatában szerepel Cosma az e-shop kínálatában Zooplus.hu.

21g Cosma Snackies lazac fagyasztva szárított macskasnack-lazac - termék paraméterei

KategóriaSzárított hús
MárkaCosma
E-shopZooplus.hu

21g Cosma Snackies lazac fagyasztva szárított macskasnack-lazac - ár és elérhetőség előzményei

21g Cosma Snackies lazac fagyasztva szárított macskasnack-lazac - egyéb érdekes termékek

21g Cosma Snackies lazac fagyasztva szárított macskasnack-lazac - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?