4kg Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke száraz kutyatáp

4kg Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke száraz kutyatáp

4kg Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

4kg Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke száraz kutyatáp - termékleírás

Ha kutyája hajlamos a túlzott testtömegre, érdemes egy ezekre az igényekre szabott tábot adnia számára. A Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke kutyatáp kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy támogassa a túlzott testtömeg csökkentését és az ideális súly fenntartását egy sikeres diéta után. A diétás száraztáp kiegyensúlyozott receptúrával rendelkezik, és igényekhez igazított zsír- és fehérjetartalma van. A Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management alacsony energiatartalmú, valamint tartalmaz egy speciális rostkeveréket, mely hozzájárul ahhoz, kevdence étkezések között kellemes telítettségérzetéhez és elégedettségéhez. A száraztáp értéket létfontosságú anygaokat tartalmaz, péládul antioxiánsokat, az immunrendszer támogatására.A Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management jellemzői:Diétás kutyatáp a túlzott testtömeg csökkentésére, felnőtt kutyák számáraAlacsony energiatartalom: a súlyszabályozás támogatásáraIgényekhez igazított zsír- és fehérjetartalom: a testtömeg csökkentésére és a sikeres diéta utáni ideális testtömeg fenntartásáraTudományosan kifejlesztett tápanyagkomplex: hozzájárul az anyagcseréhez és az egyéni energiafelhasználáshozAnti-jojóeffektus: klinikailag bizonyítottan csökkenti a testtömeg ismételt növekedésének kockázatátTeljes értékű receptúra: egymáshoz igazított összetevőkkel és a megfelelő mennyiségű energiával az aktív kutyaéletértJóllakottság és elégedettség: az igényekhez igazított rostkeverék hozzájárulhat a tartós, kellemes jóllakottságérzethez, hogy az étkezések közötti éhség elkerülhető legyenAz immunrendszer támogatása: antioxidánsokkalCsirkével: nagyon ízletes, népszerű a kutyák körébenÁllatorvosok ajánlásával: állatorvosok áltla gyakran felírt, klnikailag ellenőrzött, teljes értékű tápA hozzáillő nedvesápról az alábbi linken tájékozódhat:Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke kutyatápKedvence kisebb termetű fajtához tartozik? A megfelelő száraztápot az alábbi linken találja:Hill's Prescription Diet Canine Metabolic Mini

4kg Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke száraz kutyatáp - termék paraméterei

4kg Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

4kg Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

4kg Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?