24x85g Hill´s Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke nedves macskatáp

24x85g Hill´s Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke nedves macskatáp

24x85g Hill´s Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke nedves macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 390 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x85g Hill´s Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke nedves macskatáp - termékleírás

A Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke nedvestáp klinikailag bizonyítottan támogatja macskáját a súlymanagementben. Speciálisan arra fejlesztették ki, hogy segítsen a macskáknak megtartani ideális testtömegüket. A diétás táp alacsony energiatartalommal és igényekhez szabott tápanyagtartalommal rendelkezik. A Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke nedvestáp kiváló minőségű, könnyen emészthető fehérjékkel látja el macskáját, melyek fontosak az izmok fenntartásához. Egy speciális rostkeverék pedig hozzájárul ahhoz, hogy kedvence jóllakott és elégedett legyen az étkezések után. A Hill´s Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke jellemzői: Diétás teljes értékű táp felnőtt macskák számára, a túlzott testtömeg csökkentésére Alacsony energiatartalom: kalóriacsökkentett összetétele segít az ideális testtömeg elérésében és megtartásában Kiegyensúlyozott receptúra: igényekhez igazított fehérje-, zsír- és szénhidráttartalommal Csirkével: ízletes és könynen emészthető forrása az állati fehérjének Létfontosságú anyagok értékes keveréke: vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek Különleges rostkeverék: támogatja az étkezések utáni kellemes telítettség érzését Széles körű elfogadottság: szószban mártózó, omlós és különösen ízletes csirkefalatok Praktikus frissen tartó tasakban: könnyű adagolás Klinikailag tesztelt: kiváló minőségű, hatékony nedvestáp, állatorvosok ajánlásával

24x85g Hill´s Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke nedves macskatáp - termék paraméterei

24x85g Hill´s Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke nedves macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

24x85g Hill´s Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke nedves macskatáp - egyéb érdekes termékek

24x85g Hill´s Prescription Diet Metabolic Weight Management csirke nedves macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?