44x85g Felix Fantastic Hús- & halválogatás (csirke, marha, tonhal, lazac) nedves macskaeledel

44x85g Felix Fantastic Hús- & halválogatás (csirke, marha, tonhal, lazac) nedves macskaeledel

44x85g Felix Fantastic Hús- & halválogatás (csirke, marha, tonhal, lazac) nedves macskaeledel

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 420 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

44x85g Felix Fantastic Hús- & halválogatás (csirke, marha, tonhal, lazac) nedves macskaeledel - termékleírás

A Felix Fantastic ('So gut wie es aussieht') jumbopack 44 tasakot tartalmaz 4 fenséges ízváltozattal. Ezáltal gondoskodik cicája változatos étrendjéről. A nedvestápokat nemcsak finom íz jellemzi, hanem kiegyensúlyozott receptúra is. A Felix Fantastic teljes értékű összetételének köszönhetően alkalmas cicája mindennapi etetésére. Étvágygerjesztő hal- és húsfalatokból áll, melyek zamatos aszpikban mártóznak. Ez a macskaeledel minőségi összetevőkből készül mesterséges színezékek vagy tartósítószerek hozzáadása nélkül. Az egyes csomagok a következőképpen tevődnek össze: Finom húsválogatás 11 x csirke 11 x marha 11 x kacsa 11 x bárány Hús- és halválogatás 11 x csirke 11 x marha 11 x tonhal 11 x lazac A Felix Fantastic eledel jellemzői nagy vonalakban: Nedvestáp felnőtt macskák számára Minőségi összetevők: kiváló minőségű alapanyagokkal Teljes értékű és kiegyensúlyozott: ideális a cica mindennapi etetésére Mesterséges színezékek és tartósítószerek nélkül Ízletes változatosság: különféle finom ízek egy csomagban Finom falatok aszpikban Praktikus tasakokban: a hosszan tartó frissességért Használja ki kedvező ajánlatunkat! A 44 x 85 g Felix Fantastic jumbo kiszerelésben nálunk mindig kedvező áron kapható! Kérjük vegye figyelembe, hogy ez az ajánlat csak a 398846 termékszámon érvényes.

44x85g Felix Fantastic Hús- & halválogatás (csirke, marha, tonhal, lazac) nedves macskaeledel - egyéb érdekes termékek

44x85g Felix Fantastic Hús- & halválogatás (csirke, marha, tonhal, lazac) nedves macskaeledel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?