12x85g Felix Fantastic Junior csirke, marha, lazac, szardínia nedves macskatáp

12x85g Felix Fantastic Junior csirke, marha, lazac, szardínia nedves macskatáp

12x85g Felix Fantastic Junior csirke, marha, lazac, szardínia nedves macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 020 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12x85g Felix Fantastic Junior csirke, marha, lazac, szardínia nedves macskatáp - termékleírás

Minden életszakaszra megfelelő eledel: a Felix Fantastic Junior ('So gut wie es aussieht') tápot speciálisan a 2-12 hónap közötti kisicicák szükségleteinek megfelelően fejlesztették ki. Kiegyensúlyozott receptúrája és finom íze miatt kiemelkedik a hasonló termékek közül. Az igazán előnyös árú gazdaságos csomagban 48 tasakot kap kézhez, melyben egyenlő arányban találja a 4 ízváltozatot. A Felix Junior tápok mesterséges színezékek és tartósítószerek hozzáadása nélkül készülnek, és válogatott, minőségi összetevőket tartalmaznak. Omlós hús- haldarabokból áll, melyek ízletes aszpikban mártóznak. A csomagban lévő különféle ízek igazi változatosságot biztosítanak a cica táljában. A csomag tartalma:3 x vagy 12 x marha3 x vagy 12 x szardínia3 x vagy 12 x csirke3 x vagy 12 x lazacA Felix Fantastic Junior jellemzői:Teljes értékű nedves eledel 2-12 hónap közötti kiscicáknakMinőségi összetevőkből: kiváló minőségű alapanyagokból készül Komplett és kiegyensúlyozott: ideális a kölyökmacskák mindennapi etetéséreMesterséges színezékek és tartósítószerek hozzáadása nélkül Ízletes változatosság: különféle húsokat és halakat tartalmazFinom húsdarabkák szaftos aszpikbanPraktikus tasakokban: a hosszan tartó frissességért

12x85g Felix Fantastic Junior csirke, marha, lazac, szardínia nedves macskatáp - egyéb érdekes termékek

12x85g Felix Fantastic Junior csirke, marha, lazac, szardínia nedves macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?