3kg Eukanuba Puppy Small / Medium Breed lazac száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel

3kg Eukanuba Puppy Small / Medium Breed lazac száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel

3kg Eukanuba Puppy Small / Medium Breed lazac száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

3kg Eukanuba Puppy Small / Medium Breed lazac száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel - termékleírás

Az Eukanuba kutyatápok a kutyák speciális igényeit egy teljes termékcsaláddal elégítik ki, az adott életszakasznak, a fajta méretének és az aktivitási szintnek megfelelően. A speciális DentaDefense 3D tápszem mechanikusan tisztítja a fogakat, és akár 80%-kal is csökkentheti a fogkő felhalmozódását!Az alábbi változatok állnak rendelkezésére: Grain Free Adult Small / Medium Breed csirke - Alacsony allergéntartalmú eledel felnőtt kis és közepes fajtájú kutyáknak ( 25 kg), teljes értékű és kiegyensúlyozott, ízletes recept friss csirkével, gabonamentes, omega zsírsavakkal és prebiotikumokkal. Grain Free Adult Small / Medium Breed lazac - Alacsony allergéntartalmú száraztáp kis és közepes fajtájú kutyáknak (25 kg-ig), egyetlen állati fehérjeforrásként hallal, gabonamentes, omega zsírsavakkal és prebiotikumokkal, fogápoló tápszemek. Grain Free Adult Large Breed lazac - Alacsony allergéntartalmú száraztáp felnőtt kutyáknak, különösen nagytestű fajtáknak, egyetlen állati fehérjeforrásként hallal, gabonamentes, omega-3 -6 zsírsavakkal, fontos vitaminokat tartalmaz. Grain Free Puppy Small / Medium Breed csirke - Gabonamentes száraztáp kis és közepes fajtájú kölyökkutyáknak, alacsony allergéntartalmú recept friss csirkehússal, prebiotikumokat és omega zsírsavakat tartalmaz, a növekedési fázisban való támogatáshoz. Grain Free Puppy Small / Medium Breed lazac - Gabonamentes eledel kis és közepes fajtájú fiatal kutyáknak ( 25 kg), alacsony allergéntartalmú receptúra, egyetlen állati fehérjeforrásként hallal, a növekedés és fejlődés támogatására. Grain Free Puppy Large Breed lazac - Gabonamentes száraztáp nagytestű és óriás fajták kölyökkutyáinak, egyedüli állati fehérjeforrásként hallal, alacsony allergén tartalmú, omega zsírsavakkal, értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.Használja ki a kiváló lehetőséget! Akció - csak rövid ideig! Vásároljon 3 kg-os Eukanuba Grain Free száraz kutyatápot a választása szerinti fajtából, és most óriási kedvezménnyel juthat hozzá!Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat csak a 1331855 termékszámon érvényes!Az egyes változatokról az alábbi linken találhat részletesebb információt:Eukanuba száraz kutyatáp

3kg Eukanuba Puppy Small / Medium Breed lazac száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel - termék paraméterei

3kg Eukanuba Puppy Small / Medium Breed lazac száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel - ár és elérhetőség előzményei

3kg Eukanuba Puppy Small / Medium Breed lazac száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel - egyéb érdekes termékek

3kg Eukanuba Puppy Small / Medium Breed lazac száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?