12kg Grain Free Puppy Large Breed bárány száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel

12kg Grain Free Puppy Large Breed bárány száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel

12kg Grain Free Puppy Large Breed bárány száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12kg Grain Free Puppy Large Breed bárány száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel - termékleírás

Az Eukanuba kutyatápok a kutyák speciális igényeit egy teljes termékcsaláddal elégítik ki, az adott életszakasznak, a fajta méretének és az aktivitási szintnek megfelelően. A speciális DentaDefense 3D tápszem mechanikusan tisztítja a fogakat, és akár 80%-kal is csökkentheti a fogkő felhalmozódását!Az alábbi változatok állnak rendelkezésére:Grain Free Puppy Small / Medium Breed csirke - Gabonamentes száraztáp kis és közepes fajtájú kölyökkutyáknak, alacsony allergéntartalmú recept friss csirkehússal, prebiotikumokat és omega zsírsavakat tartalmaz, a növekedés támogatása érdekében.Grain Free Puppy Large Breed bárány - Teljes értékű száraztáp nagytestű kölyökkutyáknak, friss bárányhússal, gabonamentes, édesburgonyát tartalmaz, rostforrás, prebiotikum, kalcium és telítetlen zsírsavak.Grain Free Puppy Large Breed csirke - Alacsony allergéntartalmú száraztáp nagy és óriási testű fajtájú kölyökkutyáknak (25 kg-tól), állati fehérjeforrásként friss csirkével, gabonamentes recept, omega zsírsavakkal, vitaminokkal és prebiotikumokkal. Használja ki a kiváló lehetőséget! Akció - csak rövid ideig! Vásároljon 12 kg Eukanuba Adult / Puppy Grain Free (gabonamentes) száraz kutyatápot a választása szerinti fajtából, és most óriási kedvezménnyel juthat hozzá!Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat csak az 1986449 termékszámon érvényes!Az egyes változatokról az alábbi linken találhat részletesebb információt:Eukanuba Grainfree száraz kutyatáp

12kg Grain Free Puppy Large Breed bárány száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel - termék paraméterei

12kg Grain Free Puppy Large Breed bárány száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel - ár és elérhetőség előzményei

12kg Grain Free Puppy Large Breed bárány száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel - egyéb érdekes termékek

12kg Grain Free Puppy Large Breed bárány száraz kutyatáp óriási kedvezménnyel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?