2x7kg Adult Salmon Virbac Veterinary HPM macskáknak - Macskatáp

2x7kg Adult Salmon Virbac Veterinary HPM macskáknak - Macskatáp

2x7kg Adult Salmon Virbac Veterinary HPM macskáknak - Macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 55 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x7kg Adult Salmon Virbac Veterinary HPM macskáknak - Macskatáp - termékleírás

Biztosítson macskájának táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott étrendet az egészséges élethez! A macskák 30 000 generáció óta húsevők. Ezért olyan táplálékra van szükségük, amely megfelel a tápanyagigényüknek. A Virbac Veterinary HPM macskaeledel a piacon kapható más krokettektől eltérően egyszerre magas fehérjetartalmú (44,5%, ebből 92% kiváló minőségű állati fehérje) és alacsony szénhidráttartalmú (19,5%). Formulája emberi fogyasztásra alkalmasnak nyilvánított sertés- és baromfihúst, valamint a macska egészséges fejlődéséhez szükséges esszenciális aminosavak forrásait tartalmazza. Használja ki értékcsomagjaink előnyeit most! Vásároljon 3 csomag Virbac Veterinary HPM macskaeledelt akciós áron! Felhívjuk figyelmét, hogy ez az akciós ajánlat csak a 455168 hivatkozási számmal érvényes. A termékekről további információkat az alábbi linkekre kattintva talál: Virbac Veterinary HPM Cat Junior ivartalanított macskatápok Virbac Veterinary HPM Cat Baby előkasztrált macskatáp Virbac Veterinary HPM Cat felnőtt ivartalanított macska Virbac Veterinary HPM Cat Adult Lazac Virbac Veterinary HPM Cat Senior ivartalanított macska Virbac Veterinary HPM Cat Urológiai feloldás és megelőzés Virbac Veterinary HPM Cat Vese támogatás Virbac Veterinary HPM Cat Fogyás és cukorbetegség Virbac Veterinary HPM Cat Emésztéstámogatás

Termék 2x7kg Adult Salmon Virbac Veterinary HPM macskáknak - Macskatáp termékcsoporthoz tartozik Egészséges táplálkozás, a márkához tartozik Virbac, boltban megtalálod Zooplus.hu.

2x7kg Adult Salmon Virbac Veterinary HPM macskáknak - Macskatáp - termék paraméterei

2x7kg Adult Salmon Virbac Veterinary HPM macskáknak - Macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x7kg Adult Salmon Virbac Veterinary HPM macskáknak - Macskatáp - egyéb érdekes termékek

2x7kg Adult Salmon Virbac Veterinary HPM macskáknak - Macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?