2x6kg Hill's Science Plan Adult Perfect Digestion Small & Mini Breed száraz kutyatáp

2x6kg Hill's Science Plan Adult Perfect Digestion Small & Mini Breed száraz kutyatáp

2x6kg Hill's Science Plan Adult Perfect Digestion Small & Mini Breed száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 39 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x6kg Hill's Science Plan Adult Perfect Digestion Small & Mini Breed száraz kutyatáp - termékleírás

Kis kutya - kis igények? Kizárt dolog! A kis méretű kutyák is gyakran válogatós ínyencek, és emésztőrendszerük sokszor érzékeny. A Hill's Science Plan Adult Perfect Digestion Small Mini Breed jó választás ilyen esetekben. A szárazeledel meggyőzően finom ízű, és speciálisan az emésztés támogatására tervezték. Könnyen emészthető csirkét és rizst tartalmazó receptúrájának köszönhetően a kutyaeledel nem terheli feleslegesen az emésztőrendszert. A Hill's Science Plan Adult Perfect Digestion Small Mini Breed kiváló minőségű fehérjéket tartalmaz, amelyek segíthetnek a sovány izomtömeg fenntartásában. A prebiotikus rostok keveréke arra szolgál, hogy elősegítse az emésztést és a rendszeres székletürítést. A szervezet védekezőképességének támogatására antioxidánsokat - így például C- és E-vitamint tartalmaz az eledel. A Hill's Science Plan Adult Perfect Digestion Small Mini Breed jellemzői nagy vonalakban: Kiegyensúlyozott száraztáp felnőtt, kis termetű kutyáknak max. 10 kg testsúlyig ActivBiome+ prebiotikumokkal Válogatott prebiotikus rostokat tartalmaz, amelyek támogathatják a bélflórát és a normál emésztési funkciókat. Egészséges székletürítés Elősegítheti a tápanyagok felszívódását, és ezáltal a rendszeres székletürítést. Az immunrendszer támogatása Olyan antioxidánsokat tartalmaz, mint a C- és E-vitamin. Kiváló minőségű fehérjékkel A sovány izmok fenntartásához. Jó emészthetőség: olyan összetevőkkel készül, mint a csirke és a barnarizs Sok kutya szívesen elfogadja: nagyon ízletes receptúra Mesterséges színezékek, aromák és tartósítószerek nélkül Állatorvosokok ajánlásával

2x6kg Hill's Science Plan Adult Perfect Digestion Small & Mini Breed száraz kutyatáp - termék paraméterei

2x6kg Hill's Science Plan Adult Perfect Digestion Small & Mini Breed száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x6kg Hill's Science Plan Adult Perfect Digestion Small & Mini Breed száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x6kg Hill's Science Plan Adult Perfect Digestion Small & Mini Breed száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?