6kg Hill's Science Plan Adult Hypoallergenic Small & Mini lazac száraz kutyatáp

6kg Hill's Science Plan Adult Hypoallergenic Small & Mini lazac száraz kutyatáp

6kg Hill's Science Plan Adult Hypoallergenic Small & Mini lazac száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 20 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6kg Hill's Science Plan Adult Hypoallergenic Small & Mini lazac száraz kutyatáp - termékleírás

A Hill's Science Plan Hypoallergenic Adult Small Mini száraz kutyatáp lazac 1-6 éves korú, felnőtt, kistestű kutyák számára készült teljes értékű eledel. A hipoallergén szárazeledel korlátozott mennyiségű, kiváló minőségű, újszerű fehérjeforrással és gabona nélkül, kifejezetten érzékeny kutyák számára lett kifejlesztve. Emellett a lazac, a tonhal és a burgonya finom ízével győzi meg kedvencét, amelynek lehetetlen lesz majd ellenállni. A kíméletes összetétel jótékony és kíméletes lehet az érzékeny állatok gyomrához. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak táplálhatják a bőrt is, és selymes szőrzetet biztosíthatnak. A Hill's Science Plan Adult Hypoallergenic Small Mini lazac tökéletes választás négylábú barátja számára.A Hill's Science Plan Adult Hypoallergenic Small Mini lazac jellemzői:Teljs értékű eledel felnőtt kutyáknak, 1-6 év között, kistestű fajtáknakKifejezetten érzékeny kutyák számára kifejlesztveKiváló minőségű lazac és tonhal: egyetlen fehérjeforrás, sértetlen formábanKíméli a gyomrot: burgonyával és más könnyen emészthető összetevőkkelOmega-3- und Omega-6 zsírsavakkal: a bőr támogatásáértKiegyensúlyozott receptúra: kiváló minőségű fehérje kiegyensúlyozott forrása, gabonamentes

6kg Hill's Science Plan Adult Hypoallergenic Small & Mini lazac száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

6kg Hill's Science Plan Adult Hypoallergenic Small & Mini lazac száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?