2x3kg Royal Canin X-Small Puppy száraz kutyaeledel

2x3kg Royal Canin X-Small Puppy száraz kutyaeledel

2x3kg Royal Canin X-Small Puppy száraz kutyaeledel

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x3kg Royal Canin X-Small Puppy száraz kutyaeledel - termékleírás

A táplálkozás döntő szerepet játszik a kölyökkutyák egészséges fejlődésében, különösen a nagyon kistestű kutyafajták esetében.Royal Canin X-Small Puppy eledelt ezért kifejezetten az apró testű kutyafajták (felnőttkorban max. 4 kg-os testsúly) kölykeinek egyedülálló igényeinek kielégítésére fejlesztették ki. Speciálisan 2-10 hónapos korban ajánlott.A száraztáp az E- és C-vitamint tartalmazó tápanyagkomplexnek köszönhetően támogatja a kölyökkutyák szervezetének saját védekezőképességének fejlődését. Az omega-3 zsírsavakkal (DHA) dúsított eledel elősegíti az agy fejlődését, így segíthet a tanulási folyamatban a kölyökkutyák korai kiképzése során. A prebiotikumok (MOS) és a könnyen emészthető fehérjék kombinációja hozzájárul a kiegyensúlyozott bélflóra és az egészséges emésztés elősegítéséhez.A Royal Canin X-Small Puppy jellemzői:Teljes értékű száratáp apró testű (2-10 hónapos korú) kölyökkutyáknak (felnőttkor súly: 4 kg)Az immunrendszer fejlődéséért: E- és C-vitaminokkalAz agy fejlődése: az omega-3 zsírsavak (DHA) hozzáadásával a tanulási folyamat és az egészséges látás támogatása érdekébenA bél egészségéért: prebiotikumok (mannán-oligo-szacharidok) és könnyen emészthető fehérjék a kiegyensúlyozott emésztésértA Royal Canin minőségi ígérete: az átfogó minőség-ellenőrzésnek köszönhetően a termék garantálja az optimális eledelminőséget a kölyökkutya egyéni táplálkozási igényeinek és életmódjának megfelelően

Ezt a terméket a csoportban találja Egészséges táplálkozás, a márkához tartozik Royal Canin Size, boltban megtalálod Zooplus.hu.

2x3kg Royal Canin X-Small Puppy száraz kutyaeledel - termék paraméterei

2x3kg Royal Canin X-Small Puppy száraz kutyaeledel - ár és elérhetőség előzményei

2x3kg Royal Canin X-Small Puppy száraz kutyaeledel - egyéb érdekes termékek

2x3kg Royal Canin X-Small Puppy száraz kutyaeledel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?