2x12kg Isegrim Adult

2x12kg Isegrim Adult "River" lazac, bogyósok & vadon termő gyógynövények száraz kutyatáp

2x12kg Isegrim Adult

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 62 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x12kg Isegrim Adult "River" lazac, bogyósok & vadon termő gyógynövények száraz kutyatáp - termékleírás

Az Isegrim River gabonamentes szárazeledel friss lazacból, valamint bogyós gyümölcsökből és vadon termő gyógynövényekből áll. Ez különösen jól emészthetővé és értékes állati fehérjékben gazdaggá teszi a receptúrát. Az Isegrim Adult 'River' egyedüli, jól tolerálható szénhidrát- és rostforrásként burgonyát használ. Ez természetes szénhidrátforrásként szolgál, nem tartalmaz zsírt, és fontos nyomelemeket és rostokat szállít. A fekete és vörös áfonya, valamint a málna pitypanggal és az erdei és réti gyógynövényekkel - így például kamillával, útifűvel rozmaringgal vagy petrezselyemmel - kombinálva, szintén fontos vitál-és ásványi anyagokat szolgáltatnak. A lazacolaj biztosítja kutyája számára a szükséges omega-3 zsírsavakat, támogatva kedvence fényes szőrzetének meglétét. Az Isegrim 'River' jellemzői:Friss lazaccal (32%)Erdei bogyós gyümölcsökkel és vadon termő fűszernövényekkel finomítvaGabonaintoleranciában szenvedő kutyák számára is alkalmasMesterséges tartósítószerek, színezékek és ízesítők nélkül

2x12kg Isegrim Adult "River" lazac, bogyósok & vadon termő gyógynövények száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x12kg Isegrim Adult "River" lazac, bogyósok & vadon termő gyógynövények száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?