24x400g Isegrim Rénszarvas, szeder, gomba & vadon termő gyógynövények nedves kutyatáp

24x400g Isegrim Rénszarvas, szeder, gomba & vadon termő gyógynövények nedves kutyatáp

24x400g Isegrim Rénszarvas, szeder, gomba & vadon termő gyógynövények nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 615,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x400g Isegrim Rénszarvas, szeder, gomba & vadon termő gyógynövények nedves kutyatáp - termékleírás

Az Isegrim egy ízletes nedves eledel, amelyet a kutya eredeti étrendjéről mintáztak. A válogatott húsok és halak magas aránya, valamint az ízletes gyümölcsök és finom vadon termő gyógynövények biztosítják kutyája számára a szükséges fehérjéket és bőséges energiát biztosítanakAz Isegrim Adult 24 x 400 g a következő fajtákban kapható: Lazac köleskásával és áfonyával:Tápláló köles, lédús áfonya és friss lazac biztosítja az alapvető rostokat és omega-3 zsírsavakat.Szarvashús csicsókával, áfonyával és vadon termő fűszernövényekkel:Ízletes szarvasmarha csicsókával, amely fontos inulint tartalmaz, és ízletes áfonya teszi teljessé az ételt.Kacsa paszternákkal, homoktövis bogyókkal és vadon termő gyógynövényekkel:a zsenge kacsahús, az emészthető paszternák és a C-vitamin-tartalmú homoktövis bogyók ellenállhatatlan ízt adnak az ételnek.Liba édesburgonyával, csipkebogyóval és vadon termő fűszernövényekkelSzénhidrátban gazdag édesburgonya, egészséges csipkebogyó és sok libahús az optimális táplálkozásért kutyája számáraTiszta rénszarvas szederrel, gombával és vadnövényekkelFehérjében gazdag rénszarvashús ízletes szederrel és gombávalTiszta lóhús arónia bogyókkal, gombával és vadnövényekkelA tiszta lóhús és az arónia bogyók könnyen emészthetőek és ellenállhatatlan ízt adnak az eledelnekPisztráng paszternákkal, áfonyával és vadon termő gyógynövényekkelA pisztráng esszenciális omega-3 zsírsavakat tartalmaz, az áfonya és a vadon termő gyógynövények pedig támogatják kutyája egészséges életétFelhívjuk figyelmét, hogy ez az ajánlat csak a 632394-es rendelési szám alatt érvényes.

24x400g Isegrim Rénszarvas, szeder, gomba & vadon termő gyógynövények nedves kutyatáp - termék paraméterei

24x400g Isegrim Rénszarvas, szeder, gomba & vadon termő gyógynövények nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

24x400g Isegrim Rénszarvas, szeder, gomba & vadon termő gyógynövények nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

24x400g Isegrim Rénszarvas, szeder, gomba & vadon termő gyógynövények nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?