2x12kg Golden Eagle hypo-allergenic lazac & burgonya 26/12 gabonamentes száraz kutyatáp

2x12kg Golden Eagle hypo-allergenic lazac & burgonya 26/12 gabonamentes száraz kutyatáp

2x12kg Golden Eagle hypo-allergenic lazac & burgonya 26/12 gabonamentes száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 80 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x12kg Golden Eagle hypo-allergenic lazac & burgonya 26/12 gabonamentes száraz kutyatáp - termékleírás

Ha a kutyája ételintoleranciával vagy allergiával küzd, a megfelelő eledel megtalálása nehézkes lehet. Hipoallergén receptúrájának köszönhetően a Golden Eagle lazac burgonya 26/12 gabonamentes eledel tökéletes választás az ilyen esetekben. A kutyatáp egyedüli állati fehérjeforrásként lazacot, szénhidrátforrásként pedig burgonyát tartalmaz, így ez a kutyaeledel teljesen gabonamentes. Ezt kizárólag növényi összetevők egészítik ki, melyek gazdagon ellátják kedvencét vitálanyagokkal és vitaminokkal. A Golden Eagle hipoallergén lazac burgonya 26/12 gabonamentes eledel emellett értékes omega zsírsavakat is tartalmaz, melyek hozzájárulhatnak a bőr egészségének fenntartásához. A Golden Eagle hypo-allergenic lazac burgonya 26/12 gabonamentes jellemzői nagy vonalakban: Hipoallergén szárazeledel kutyáknak Tökéletesen alkalmas intolerancia esetén Csak egy állati eredetű alapanyaggal: fehérjeforrásként lazaccal készül Növényi összetevőkkel dúsítva: értékes vitálanyagokat biztosítanak Probiotikumokat és prebiotikumokat tartalmaz: támogathatják az emésztést Omega zsírsavakat szállít: fontosak a normál bőr és a szép szőrzet megőrzéséhez Allergénmentes: gabona, tejtermékek, tojás, mesterséges színezékek és tartósítószerek nélkül Jól tolerálható: szénhidrátforrásként csak burgonyát tartalmaz L-karnitinnal készül

2x12kg Golden Eagle hypo-allergenic lazac & burgonya 26/12 gabonamentes száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x12kg Golden Eagle hypo-allergenic lazac & burgonya 26/12 gabonamentes száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?