12kg Golden Eagle hypo-allergenic kacsa & burgonya 26/12 gabonamentes száraz kutyatáp

12kg Golden Eagle hypo-allergenic kacsa & burgonya 26/12 gabonamentes száraz kutyatáp

12kg Golden Eagle hypo-allergenic kacsa & burgonya 26/12 gabonamentes száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 37 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12kg Golden Eagle hypo-allergenic kacsa & burgonya 26/12 gabonamentes száraz kutyatáp - termékleírás

Ha szeretett négylábú barátja ételintoleranciával küzd, gyakran elkerülhetetlen, hogy speciális eledelt keressen számára. A Golden Eagle hipoallergén kacsa és burgonya 26/12 egy gabonamentes és kiegyensúlyozott szárazeledel, amelyet érzékeny kutyák számára fejlesztettek ki. Ez a kutyaeledel egyedüli állati fehérjeforrásként csak ízletes kacsát tartalmaz. Gabona helyett szénhidrátforrásként könnyen emészthető burgonyával készül a száraztáp. A gabonamentes Golden Eagle hipoallergén kacsa és burgonya 26/12 receptúrája válogatott növényi összetevőkkel egészül ki, melyek értékes vitaminokat és vitálanyagokat biztosítanak kedvencének. Emellett a normál bőrműködést támogató omega zsírsavak is szerepelnek az eledelben. A Golden Eagle hypo-allergenic kacsa burgonya 26/12 gabonamentes jellemzői nagy vonalakban: Hipoallergén szárazeledel kutyáknak Ideális táplálékallergia és -intolerancia esetén Single protein: egyetlen állati fehérjeforrásként csak kacsával Tisztán természetes összetevők: táplálkozás-fiziológiai hasznokkal Értékes vitálanyagokkal: válogatott növényi alapanyagokból Prebiotikumok, probiotikumok és gyógyhatású anyagok: a kutyák igényeihez igazítva, többek között hozzájárulhat a normál emésztéshez Omega zsírsavakkal: elősegíthetik a bőr és a szőrzet egészségét Jól emészthető: ideális érzékeny kutyák számára, jól tolerálható szénhidrátforrásként burgonyával Nem tartalmaz: tejtermékeket, gabonát, tojást, mesterséges színezékeket és tartósítószereket L-karnitinnel

12kg Golden Eagle hypo-allergenic kacsa & burgonya 26/12 gabonamentes száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

12kg Golden Eagle hypo-allergenic kacsa & burgonya 26/12 gabonamentes száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?