200g Karlie puffasztott csirkelábak kutyasnack

200g Karlie puffasztott csirkelábak kutyasnack

200g Karlie puffasztott csirkelábak kutyasnack

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 820 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

200g Karlie puffasztott csirkelábak kutyasnack - termékleírás

Rágcsálásra fel! A Karlie puffasztott csirkelábak igazi csemegének számítanak bármilyen korú kutya számára. Ezeknek a csirkelábaknak remek az állaguk, és hosszú rágásélményt nyújtanak. Szárítás előtt a csirkelábakat speciálisan kezelik. Ezért olyan ropogósak, de nem túl kemények és 100%-ban természetesek. Csirkéből készül egyetlen állati fehérjeforrásként. Kistestű kutyák és kölyökkutyák számára is ideális csemege. Végre bűntudat nélkül lehet nassolni. Zsír- és kalóriaszegény, gluténmentes, nem tartalmaz színezékeket és aromákat. Az Ön négylábúja is biztosan rajongani fog a Karlie csirkelábakért! A Karlie puffasztott csirkelábak jellemzői: Rágcsálnivaló bármilyen fajtájú kutya számára Kistestű ebeknek és kölyökkutyáknak is adható Csábító állag: a hosszan tartó, boldog rágcsálásért Ropogós: de nem túl kemény, ezért jól rágható 100%-ig természetes: az egyetlen fehérjeforrás a csirke Bűntudat nélküli nassolás: gluténmentes, zsírszegény és sovány Nem tartalmaz színezékeket és aromákat

Termék 200g Karlie puffasztott csirkelábak kutyasnack termékcsoporthoz tartozik Csemege kutyáknak, a márka gyártja Karlie.

200g Karlie puffasztott csirkelábak kutyasnack - termék paraméterei

KategóriaCsemege kutyáknak
MárkaKarlie

200g Karlie puffasztott csirkelábak kutyasnack - ár és elérhetőség előzményei

200g Karlie puffasztott csirkelábak kutyasnack - egyéb érdekes termékek

200g Karlie puffasztott csirkelábak kutyasnack - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?