85g 8in1 Tasties csirke-chips kutyasnack

85g 8in1 Tasties csirke-chips kutyasnack

85g 8in1 Tasties csirke-chips kutyasnack

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 296 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

85g 8in1 Tasties csirke-chips kutyasnack - termékleírás

A kutyák mindig értékelik, ha a főétkezések között egy kis csemegéhez juthatnak. A 8in1 Tasties csirke-chips olyan ropogós jutalomfalatot kínál kedvencének, amely válogatott alapanyagokra támaszkodó összetételének köszönhetően finom ízű, és sok kutya szívesen elfogadja. A 8in1 Tasties csirke-chips sok ízletes csirkemellből készül, és nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint például az ízfokozók, hozzáadott cukor vagy tartósítószerek. A kutyacsemege receptúrája zsírszegény és gluténmentes, s bármely kutyafajta számára alkalmas. S amit még jó tudni: a cipes záródású, visszazárható csomagolásnak köszönhetően a csirke-chips útközben is kiváló jutalomfalatnak bizonyul. A 8in1 Tasties csirke-chips jellemzői nagy vonalakban: Ellenállhatatlan snack bármely fajtájú kutyának Sok csirkével: zsírszegény receptúra sok fehérjében gazdag csirkemellel Kényeztetésre: ropogós snack chips formában, tökéletes elfoglalltság étkezések között Gluténmentes: ilyen jellegű intoleranciával küzdő kutyák számára is alkalmas Kíméletes elkészítési mód: kemencében sütve Könnyen emészthető: válogatott alkotóelemekből, jól átlátható összetevőlistával Hozzáadott cukor nélkül Tartósítószerek, ízfokozók, színezékek mellőzésével Géntechnológiával módosított nyersanyagok (GMO) nélkül Visszazárható tasakban: útközbeni is kiválóan használható

Termék 85g 8in1 Tasties csirke-chips kutyasnack termékcsoporthoz tartozik Csemege kutyáknak, a márka gyártja 8in1, az e-shopban megtalálod Zooplus.hu.

85g 8in1 Tasties csirke-chips kutyasnack - termék paraméterei

KategóriaCsemege kutyáknak
Márka8in1
E-shopZooplus.hu

85g 8in1 Tasties csirke-chips kutyasnack - ár és elérhetőség előzményei

85g 8in1 Tasties csirke-chips kutyasnack - egyéb érdekes termékek

85g 8in1 Tasties csirke-chips kutyasnack - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?