12kg Almo Nature Holistic Kitten csirke & rizs száraz macskatáp

12kg Almo Nature Holistic Kitten csirke & rizs száraz macskatáp

12kg Almo Nature Holistic Kitten csirke & rizs száraz macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12kg Almo Nature Holistic Kitten csirke & rizs száraz macskatáp - termékleírás

A kölyökmacskák speciális táplálkozási szükségletekkel bírnak - annak érdekében, hogy egészségesen indulhassanak el a hosszú macskaéletbe. Az Almo Nature Holistic Kitten csirke & rizs kiegyensúlyozott, teljes értékű eledellel szolgál a fejlődésben lévő kiscicáknak. Az Almo Nature Holistic Kitten csirke & rizs egyetlen kiváló minőségű fehérjeforrásra támaszkodó receptúrája speciálisan a kölyökmacskák igényei alapján összeállított. A sok friss, ízletes és könnyen emészthető csirkehús, a sejtvédő polifenolokat tartalmazó zöld tea-kivonat, valamint a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag lucerna kiváló alapot biztosít a kölyökmacska fejlődéséhez. Sok friss hússal készül, a csirke antibiotikum- és hormonmentes tenyésztésből származik A friss hús kiváló ízű és magas fokon emészthető, a fehérje-anyagcsere bomlástermékei minimális szintre csökkennek, ami tehermentesíti a kiscica veséit Optimális mennyiségű omega-3 és omega-6 zsírsav a csillogó, puha szőrzet és egészséges bőr érdekében Kiegyensúlyozott kalcium-foszfor arány az egészséges csontfelépítésért Az Almo Nature macskaeledel olyan egyedülálló és leírhatatlan, mint minden természetes dolog. Almo Nature - aus der Sicht der Tiere (az állatok szemszögéből).

Termék 12kg Almo Nature Holistic Kitten csirke & rizs száraz macskatáp termékcsoporthoz tartozik Egészséges táplálkozás, a márkához tartozik Almo Nature Holistic, Holistic, boltban megtalálod Zooplus.hu.

12kg Almo Nature Holistic Kitten csirke & rizs száraz macskatáp - termék paraméterei

12kg Almo Nature Holistic Kitten csirke & rizs száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

12kg Almo Nature Holistic Kitten csirke & rizs száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

12kg Almo Nature Holistic Kitten csirke & rizs száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?