110g Wolf of Wilderness RAW kutyasnack - csirkemellfilé (fagyasztva szárított)

110g Wolf of Wilderness RAW kutyasnack - csirkemellfilé (fagyasztva szárított)

110g Wolf of Wilderness RAW kutyasnack - csirkemellfilé (fagyasztva szárított)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 371,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

110g Wolf of Wilderness RAW kutyasnack - csirkemellfilé (fagyasztva szárított) - termékleírás

Wolf of Wilderness - fagyasztva szárított prémium-kutyasnack A Wolf of Wilderness fagyasztva szárított MINI snackjei természetes, gabonamentes jutalomfalatok 100% tiszta csirkemellfiléből. A fagyasztva szárításos eljárásnak köszönhetően teljes mértékben megmaradnak az eredeti ízek és tápanyagok. A snackdarabkák nedvességtartalmát különösen gondosan, kímélő módon, csekély hőhatással, hosszabb időn keresztül vonják ki. Az előállítás során teljesen mellőzik a tartósítószerek, valamint színező- és aromaanyagok felhasználását. Ezek a snackek kitűnő, egészséges finomságot kínálnak két étkezés között, ill. nagyszerű jutalomfalatok pl. tréningeken a dicséret kifejezésére, az egészséges jutalmazásra. Majd meglátja, az Ön kutyája is mennyire fogja szeretni ezeket a teljes, friss és eredeti, húsos ízeket! A visszazárható dobozban a snack sokáig friss marad, praktikusan és könnyen tárolható, szállítható. A teljes 'Wolf of Wilderness' prémium eledel-szortimentről, és az ahhoz tartozó márkafilozófiáról ITT olvashat bővebben. A fagyasztva szárított Wolf of Wilderness snackeket itt a következő ízletes változatban kínáljuk: 100% csirkemellfilé 110 g Az esetlegesen tapasztalható súlyingadozás a termékhez felhasznált nyersáru tulajdonságaiból ill. viselkedésmódjából adódik. A Wolf of Wilderness fagyasztva szárított prémium-snack fontosabb jellemzői: Single protein: fajtánként csupán egyetlen állati fehérjeforrás a 100 % tiszta élvezetért Gabonamentes Gluténmentes Cukormentes Aromák, színező anyagok és tartósítószerek nélkül készül Kiválóan alkalmas táplálékérzékeny kutyák számára is Könnyen és jól emészthető Wolf of Wilderness - vad és eredeti!

110g Wolf of Wilderness RAW kutyasnack - csirkemellfilé (fagyasztva szárított) - termék paraméterei

110g Wolf of Wilderness RAW kutyasnack - csirkemellfilé (fagyasztva szárított) - ár és elérhetőség előzményei

110g Wolf of Wilderness RAW kutyasnack - csirkemellfilé (fagyasztva szárított) - egyéb érdekes termékek

110g Wolf of Wilderness RAW kutyasnack - csirkemellfilé (fagyasztva szárított) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?