250g Wolf of Wilderness ,,Scenic Fjords

250g Wolf of Wilderness ,,Scenic Fjords" - Rénszarvas, lazac & csirke száraz kutya eledel

250g Wolf of Wilderness ,,Scenic Fjords

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

250g Wolf of Wilderness ,,Scenic Fjords" - Rénszarvas, lazac & csirke száraz kutya eledel - termékleírás

FAGYASZTVA SZÁRÍTOTT NYERS ELEDEL KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HÚS ÉS BELSŐSÉGEK 100 %-BAN GABONAMENTES RECEPT A Wolf of Wilderness 'Scenic Fjords' fagyasztva szárított nyers eledel jellemzői:A vadon élő farkas táplálkozási szokásaihoz igazodva: minden fajta és méretű kutyának100%-ban gabona- és burgonyamentes receptúra: gabona- vagy burgonyaérzékenységben szenvedő kutyák számára is alkalmasKiváló minőségű fehérje: legalább 40% friss rénszarvast, csirkét és lazacot tartalmazNyers és ízletes: minden egyes fagyasztva szárított falat rendkívül tápláló és eredeti ízűFajnak megfelelő és természetes: nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket, színezékeket vagy ízesítőketVad eredeti: vadon termő bogyós gyümölcsökkel, gyökerekkel és vadon termő gyógynövényekkel finomítvaFelelős prémium minőség: egy svéd családi vállalkozásban készül; a csomagolás újrahasznosítható A Wolf of Wilderness a vadon élő farkas eredeti étrendjén alapuló, fajnak megfelelő kutyatáp. A gabonamentes receptúrák a sok friss hús mellett erdei bogyókat, gyökereket és vadon termő gyógynövényeket tartalmaznak. Wolf of Wilderness - vad és szabadHa többet szeretne megtudni a 'Wolf of Wilderness' márkafilozófiájáról vagy a termékeiről, akkor erről ITT tájékozódhat.

Ezt a terméket a csoportban találja Szárított hús, márka kínálatában szerepel Wolf of Wilderness az e-shop kínálatában Zooplus.hu.

250g Wolf of Wilderness ,,Scenic Fjords" - Rénszarvas, lazac & csirke száraz kutya eledel - termék paraméterei

250g Wolf of Wilderness ,,Scenic Fjords" - Rénszarvas, lazac & csirke száraz kutya eledel - ár és elérhetőség előzményei

250g Wolf of Wilderness ,,Scenic Fjords" - Rénszarvas, lazac & csirke száraz kutya eledel - egyéb érdekes termékek

250g Wolf of Wilderness ,,Scenic Fjords" - Rénszarvas, lazac & csirke száraz kutya eledel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?