100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatok 100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatkák

100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatok 100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatkák

100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatok 100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatkák

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 112 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatok 100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatkák - termékleírás

A Boxby Puppy Mini Bites termékkel olyan ízletes rágcsálnivalókat kap, amelyek méretükben és összetételükben tökéletesen a kölyökkutyákhoz igazodnak. 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, és ideális jutalomfalatnak a kiképzés során, valamint jutalomfalatnak az étkezések között. A Boxby Puppy Mini Bites alacsony zsírtartalmú receptúrával pontoz. A rágcsálnivalók mindössze 2% zsírt tartalmaznak, miközben fehérjetartalmuk különösen magas. Nem tartalmaznak hozzáadott gabonát vagy glutént, ezért intoleranciával rendelkező kutyák számára is alkalmasak. A Boxby Puppy Mini Bites rágcsálnivalók egy pillantásra: Ízletes rágcsálnivaló kölyökkutyáknak Nagyszerű tréningfalat és jutalomfalat Alacsony zsírtartalmú recept: csak 2% zsír Extra fehérje: ideális a fajnak megfelelő, fehérjében gazdag étrend kiegészítésére a növésben lévő kutyák számára Hozzáadott gabonafélék és glutén nélkül: alkalmas allergiás és intoleranciás kutyák számára is 100% természetes: csak válogatott, természetes összetevőket tartalmaz Mini falatok: tökéletes méret kölyökkutyák számára

100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatok 100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatkák - termék paraméterei

100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatok 100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatkák - ár és elérhetőség előzményei

100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatok 100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatkák - egyéb érdekes termékek

100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatok 100 g Boxby Puppy Mini Bites kutyafalatkák - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?