32x100g animonda vom Feinsten Adult Mini Borjú, sonka & bazsalikom nedves kutyatáp

32x100g animonda vom Feinsten Adult Mini Borjú, sonka & bazsalikom nedves kutyatáp

32x100g animonda vom Feinsten Adult Mini Borjú, sonka & bazsalikom nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

32x100g animonda vom Feinsten Adult Mini Borjú, sonka & bazsalikom nedves kutyatáp - termékleírás

Kis méretű kutyus – nagy étvágy! Az animonda vom Feinsten Adult Mini 32 x 100 g-os tápjával olyan, kiváló minőségű eledelt kínálhat kis négylábú barátjának, amely sok hússal kényezteti és ellátja minden fontos vitálanyaggal.A nedveseledel szaftos, darabos pástétomból áll, aromás gyógynövényekkel ízesítve. Az animonda vom Feinsten Adult Mini 32 x 100 g természetesen nem tartalmaz gabonát, szóját és hozzáadott cukrot, így ezek a menük nagyon jól tolerálhatók. Finom ízének és étvágygerjesztő textúrájának köszönhetően ezt a nedveseledelt a kutyák szívesen fogyaszthatják.Az animonda vom Feinsten Adult Mini 32 x 100 g jellemzői: Kiegyensúlyozott nedveseledel kis testű kutyáknakGabonamentes: különösen könnyen emészthetőVálogatott összetevők: sok hús és szárnyas, aromás gyógynövényekkel ízesítveFelesleges adalékanyagok nélkül: nem tartalmaz hozzáadott szóját és cukrotFinom textúra: szaftos és darabos pástétom formájábanNagyon ízletes: a kutyák szívesen fogadjákTeljes értékű receptúra: alkalmas komplett, teljes értékű eledelnekSzínezékek és tartósítószerek nélkülEgyadagos kiszerelés: praktikus tálcákban, frissesség minden étkezésre

32x100g animonda vom Feinsten Adult Mini Borjú, sonka & bazsalikom nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

32x100g animonda vom Feinsten Adult Mini Borjú, sonka & bazsalikom nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?