10 kg Advance Cat Sterilizált Sensitive Lazac szárazeledel macskáknak

10 kg Advance Cat Sterilizált Sensitive Lazac szárazeledel macskáknak

10 kg Advance Cat Sterilizált Sensitive Lazac szárazeledel macskáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 21 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

10 kg Advance Cat Sterilizált Sensitive Lazac szárazeledel macskáknak - termékleírás

Ivartalanítás után nagyon fontos, hogy macskája speciálisan új szükségleteihez szabott táplálékot kapjon. Az Advance Cat Sterilized Sensitive olyan kiváló minőségű szárazeledel, amely tökéletesen megfelel ivartalanított, táplálérzékeny macskák számára, és mindent megad az állatnak, amire annak szüksége van. Alacsony kalóriatartalmú és zsírszegény receptúrájának, valamint magas ballasztanyag-tartalmának köszönhetően támogathatja macskája súlyszabályozását. Az Advance Cat Sterilized Sensitive könnyen emészthető lazacból származó, értékes fehérjéket biztosít a sovány, erős izmok számára. A macskaeledel ásványi anyag-tartalma ideális módon beállított, ami hozzájárulhat a húgyutak normál működéséhez. Az Advance Cat Sterilized Sensitive jellemzői:Kiegyensúlyozott prémium szárazeledel ivartalanított macskáknak 1 éves kortólIdeális érzékeny emésztőrendszerű állatok számáraSúlykontroll: zsír- és kalóriaszegény receptúraÉrtékes fehérjék: fontosak az izomtömeg fenntartásáhozJól telít: az árpa és a ballasztanyagok jóllakottság-érzésről és elégedettegről gondokodnak két étkezés közöttKiegyensúlyozott emésztés: a jól emészthető lazacnak és a prebiotikumoknak köszönhetőenNormál húgyutak: a beállított ásványi anyag-tartalom elősegíti a vizelet ideális pH-értékétBőr és szőrzet: omega-3 -6 zsírsavakkal, cinkkel, biotinnal és vitaminokkal a természetes bőrbarrier és a selymes szőrzet támogatásáraSzervezet saját védelmi ereje: C- és E-vitaminok járulnak hozzá a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhezÁrpával: lassan felszabaduló szénhidrátokat szállítTaurin: a macskák számára esszenciális aminosav, fontos a természetes látásfunkciókhozAktív immunglobulinokkal: támogathatják a normál bélműködéstTermészetes polifenolokat tartalmaz: antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező bioaktív anyagokFogápolás: a krokettek elősegíthetik a fogak mechanikus ledörzsölését, a speciális foszfátok csökkenthetik a fogkőképződés kockázatát és támogathatják a friss leheletetL-karnitinnelMesterséges színezékek és tartósítószerek nélkülÁllatorvosok által ajánlott: az innovatív receptúráknak és kiváló minőségű összetevőknek köszönhetően

Termék 10 kg Advance Cat Sterilizált Sensitive Lazac szárazeledel macskáknak termékcsoporthoz tartozik Táplálék macskáknak, a márka gyártja Affinity Advance, boltban megtalálod Zooplus.hu.

10 kg Advance Cat Sterilizált Sensitive Lazac szárazeledel macskáknak - termék paraméterei

10 kg Advance Cat Sterilizált Sensitive Lazac szárazeledel macskáknak - ár és elérhetőség előzményei

10 kg Advance Cat Sterilizált Sensitive Lazac szárazeledel macskáknak - egyéb érdekes termékek

10 kg Advance Cat Sterilizált Sensitive Lazac szárazeledel macskáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?