2x150g PAWS & PATCH zöldkagylópor kutyáknak, macskáknak

2x150g PAWS & PATCH zöldkagylópor kutyáknak, macskáknak

2x150g PAWS & PATCH zöldkagylópor kutyáknak, macskáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 17 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x150g PAWS & PATCH zöldkagylópor kutyáknak, macskáknak - termékleírás

A PAWS PATCH zöldkagylópor tápláló adalék kedvence napi szárazeledeléhez vagy BARF menüjéhez. A praktikus por tiszta, teljes zsírtartalmú kagylóhúsból áll, a kagylóhéjat nem tartalmazza.Az új-zélandi zöldajkú kagyló húsa gazdag omega-3 zsírsavakban és értékes ásványi anyagokban, például kalciumban, nátriumban és magnéziumban. Az ízületek és a porcok természetes összetevői, a glükóz-amino-glükánok szintén a kagylóhús összetevői közé tartoznak. A PAWS PATCH zöldkagylópor nem tartalmaz rejtett összetevőket, és mellőzi a gabonát, cukrot és szóját.A PAWS PATCH zöldkagyalópor jellemzői:Természetes étrendkiegészítő kutyák, macskák és lovak számáraIdeális adalék BARF-, nedves- és szárazeledelhezTiszta kagylóhús teljes zsírtartalommal, héj nélkülTápanyagokban gazdag: nátriumot, kalciumot, omega-3 zsírsavakat, káliumot, szilíciumot és magnéziumot szállítGlükóz-amino-glükánokban gazdag: az ízületi porcok természetes összetevőiRejtett összetevők nélkül: kizárásos diétához is alkalmasAntioxidánsokkal: hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhezJól tolerálható: gabona-, cukor-, szója- és laktózmentesTöltőanyagok és mesterséges adalékok mellőzésévelKönnyen adagolható: praktikus porKörnyezetbarát csomagolás: műanyagmentes, visszazárható a hosszan tartó frissesség érdekébenEllenőrzött eredetű nyersanyagok és anyagokMade in Germany: innovatív müncheni családi vállalkozás kereteiben készül

Termék 2x150g PAWS & PATCH zöldkagylópor kutyáknak, macskáknak csoport termékei között található Táplálék macskáknak, a márka gyártja PAWS & PATCH, boltban megtalálod Zooplus.hu.

2x150g PAWS & PATCH zöldkagylópor kutyáknak, macskáknak - termék paraméterei

2x150g PAWS & PATCH zöldkagylópor kutyáknak, macskáknak - ár és elérhetőség előzményei

2x150g PAWS & PATCH zöldkagylópor kutyáknak, macskáknak - egyéb érdekes termékek

2x150g PAWS & PATCH zöldkagylópor kutyáknak, macskáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?