1,5kg Hill's Prescription Diet Metabolic+Mobility Weight+Joint Care száraz kutyatáp

1,5kg Hill's Prescription Diet Metabolic+Mobility Weight+Joint Care száraz kutyatáp

1,5kg Hill's Prescription Diet Metabolic+Mobility Weight+Joint Care száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 050 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

1,5kg Hill's Prescription Diet Metabolic+Mobility Weight+Joint Care száraz kutyatáp - termékleírás

A túlsúly és az arthrosis (ízületi gyulladás) a kutyák esetében gyakran fellépő két olyan egészségügyi probléma, amelyek sokszor egymással párhuzamosan fordulnak elő. A Hill's Prescription Diet Metabolic+Mobility Weight+Joint Care egy kliinkailag ellenőrzött diltás száraztáp, mellyel igényre szabott táplálékot biztosít kutyájára számára. Az ízletes kutyatáp csökkentett energiatartalommal rendelkezik. Különleges összetevői hozzájárulhatnak a tartós jóllakottság érzéséhez, így kutyája nem lesz éhes az étkezések között. Az értékes omega-3 zsírsavak és az E-vitamin továbbá hozzájárulhat az ízületi funkciók természetes működéséhez. A benne található kalcium pedig szükséges a normál csontozat fenntartásához. Az eledel tartalmaz ezenkívül antioxidánsokat, melyek semlegesítheik a szabadgyököket, és hozzájárulhatnak a normál immunrendszer működéséhez. A Hill's Prescription Diet Metabolic+Mobility Weight+Joint Care kutyatáp jellemzői nagy vonalakban: Diétás. teljes értékű eledel felnőtt kutyák számára, a túlzott testsúly csökkentésére és az ízületi funkciók elősegítésére ízületi gyulladás (osteoarthritis) esetén Csökkentett energiatartalommal: támogathatja a csökkentett testtömegcsökkentést és azután a súlyszabályozást Mobilitás-formula: magas EPA-tartalom, az összes omgea-3 zsírsav és E-vitaminok elősegíthetik a természetes ízületi funkciókat Kalciummal: szükséges a normál csontozat fenntartásához Ízletes és eltelítő: csökkentheti az étkezések közötti éhségérzetet Antioxidánsok: hozzájárulhatnaj a sejtek oxidatív streszel szembeni védelméhez és az immunrendszer normál működéséhez Kiegyensúlyozott receptúra: fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok értékes keveréke Klinikailag ellenőrzött Támogathatja a kutyák egyedi energiafelhasználását Természetes porctápanyagok forrása: glükozamin és kondroitin-szulfát 100% ízgarancia - kedvence egyszerűen szeretni fogja ezt az eledelt! A Hill´s Prescription Diet termékek kizárólag kiváló minőségű összetevőkből készülnek és nagyszerű az ízük. A Hill´s meggyőződéssel állítja, hogy az Ön kutyája is kedvelni fogja a Hill´s Prescription Diet eledelt és ennek értelmében 100% ízgaranciát vállal ezekre a termékekre.

1,5kg Hill's Prescription Diet Metabolic+Mobility Weight+Joint Care száraz kutyatáp - termék paraméterei

1,5kg Hill's Prescription Diet Metabolic+Mobility Weight+Joint Care száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

1,5kg Hill's Prescription Diet Metabolic+Mobility Weight+Joint Care száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

1,5kg Hill's Prescription Diet Metabolic+Mobility Weight+Joint Care száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?