Ez a szendvicskrém kenyérre kenve, friss zöldségekkel tökéletes vegán finomság reggelire vagy vacsorára. Fűszerezésének köszönhetően íze a klasszikus pecsenyezsírt idézi, ezért használhatod bátran főételek, levesek ízesítéséhez vagy sültekhez alapként!
A szenvedélyes ízeiről ismert marokkói konyha alaphangját ezúttal a zöldségek adják. A csicseriborsó és a sárgarépa mellett spenóttal és kápia paprikával tettük teljessé ezt a keleties ízvilágú paradicsomos egytálételt
Ez lesz a te üveged, ha laktató, tápanyagdús és változatos ízvilágú zöldségeket kívánsz nagyon enyhén csípős mártással. Az energiában gazdag vörösbab, kukorica és kápia paprika kombinációját krémes jalapenos szósszal dobtuk fel
Ez lesz a te üveged, ha laktató, tápanyagdús és változatos ízvilágú zöldségeket kívánsz nagyon enyhén csípős, paradicsomos mártással. Az energiában gazdag vörösbab, csicseriborsó és kukorica kombinációját pritamin paprikával és sárgarépával dobtuk fel