Zokni Lasting WCS 035 piros

Zokni Lasting WCS 035 piros

Zokni Lasting WCS 035 piros

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 938 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Lasting WCS 035 piros - termékleírás

Zokni Lasting WCS 035 piros A WCS egy vékony női rövid trekkingzokni, amely egyrétegű, sima kötött anyagból készül, és merinógyapjút tartalmaz, egy egyedülálló természetes anyagot, amely kiváló hőszigetelést és nedvességelvezetést biztosít, valamint COOLMAX - poliésztert, amelynek köszönhetően nagyon gyorsan elvezeti a test nedvességét a bőrről, így növeli a teljesítményt és a kényelmet sportolás vagy gyaloglás közben. Csíkos mintázat. A sarok és a lábfej sima kötött anyagból készült, ami nagy mechanikai ellenállást eredményez. A gyapjú erősen antibakteriális, így csökkenti a kellemetlen szagokat. A zoknit keskeny elasztikus szegély zárja, amely hurokkal rendelkezik a zokni könnyű feszítése érdekében. Rugalmas kötés a lábfejben. Zökkenőmentes tipp.' 45% COOLMAX, 40% MERINÓ GYAPJÚ, 10% POLIAMID, 5% LYCRA Zokni » Sport zokni » Zokni Lasting WCS 035 piros

Termék Zokni Lasting WCS 035 piros termékcsoporthoz tartozik Női zokni a márkától Lasting, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Lasting WCS 035 piros - termék paraméterei

nagyságL (42-45)
nagyságM (38-41)
nagyságS (34-37)
nagyságXL (46-49)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
MárkaLasting
E-shopGamisport.hu

Zokni Lasting WCS 035 piros - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Lasting WCS 035 piros - egyéb érdekes termékek

Zokni Lasting WCS 035 piros - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?