Zokni Devold Túrázás Közepes Nő Zokni SC 564 043 A 291A

Zokni Devold Túrázás Közepes Nő Zokni SC 564 043 A 291A

Zokni Devold Túrázás Közepes Nő Zokni SC 564 043 A 291A

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 754 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Devold Túrázás Közepes Nő Zokni SC 564 043 A 291A - termékleírás

Zokni Devold Túrázás Közepes Nő Zokni SC 564 043 A 291A Magas túrazokni Devold ® Túrázó zokni közepes méretben 60%-os merinó gyapjú, elsősorban túrázásra tervezték, de alkalmas bármilyen sporttevékenységekhez. Az anyag nagyon légáteresztő és nagyszerű szívó, nedvszívó a test nedvességét a bőrről, megakadályozza a túlmelegedést, a nedvesedést és a hólyagosodást. A zokni megerősített sarok és lábfej a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyobb ellenállás és a hosszabb élettartam érdekében. A szoros kötés és az Y alakú sarok fokozza a zokni stabilitását . Tökéletesen körbetekeredik és illeszkedik a lábfejre. Megakadályozza így a csomósodást és a kellemetlen fordítást a cipőben. A rugalmas és lapos szegély aláhúzza a zokni tökéletességét és garantálja a maximális kényelmet a kellemetlen bőrhólyagoknélkül . A lábfején egy hálós anyagtalálható, amely a lábfej jobb lélegzését és gyorsabb száradásátbiztosítja. A lábfej és a sarok megerősített anyaggal rendelkezik a nagyobb hőkomfort és a puha tapadás érdekében. Ergon omicky formázott a bal és a jobb lábfejhez. Légy boldog minden egyes lépéseddel. A lábak kell kényeztetni. Ők a mi napi támogatásunk és szállításunk szállítóeszközünk. Tegye élvezetesebbé a sporttevékenységeket vagy a túrázást kényelmes zoknikkal, amelyek egyedi összetételüknek köszönhetően alkalmazkodnak az Ön igényeihez. A meleg napokon kellemesen hűvös, a hidegebbeken pedig éppen ellenkezőleg meleg. szoros kötés és Y-alakú sarok - nem csúszik vagy gördül a zokni, nagy stabilitás ergonomikusan kialakított bal és jobb lábfejhez hálós panel - jobb szellőzés, gyorsabb száradás Rugalmas és lapos szegély - nincs rugalmas szalag, ami bárhol összenyomja Önt Megerősített lábujj- és sarokrész - nagyobb kényelem és hosszabb élettartam megerősített anyag a talp és a sarokrészen - nagyobb hőkomfort, puha futófelület lélegző anyag - jobb izzadságelvezetés a testfelületről puha tapintású és testhez alkalmazkodó - rendkívüli kényelem mozgás közben szagállóság - a zokni mindennapos viselése gyakori mosás nélkül Anyag:Anyag: 60% merinó gyapjú, 30% poliamid, 8% polipropilén, 2% elasztán Zokni » Trekking zokni » Zokni Devold Túrázás Közepes Nő Zokni SC 564 043 A 291A

Termék Zokni Devold Túrázás Közepes Nő Zokni SC 564 043 A 291A termékcsoporthoz tartozik Női zokni a márkától Devold, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Devold Túrázás Közepes Nő Zokni SC 564 043 A 291A - termék paraméterei

nagyság35-37
nagyság38-40
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
MárkaDevold
E-shopGamisport.hu

Zokni Devold Túrázás Közepes Nő Zokni SC 564 043 A 291A - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Devold Túrázás Közepes Nő Zokni SC 564 043 A 291A - egyéb érdekes termékek

Zokni Devold Túrázás Közepes Nő Zokni SC 564 043 A 291A - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?