XS, 42 db à 5 cm (504 g) Barkoo Deli Bones Dental csomózott rágócsont kutyáknak

XS, 42 db à 5 cm (504 g) Barkoo Deli Bones Dental csomózott rágócsont kutyáknak

XS, 42 db à 5 cm (504 g) Barkoo Deli Bones Dental csomózott rágócsont kutyáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

XS, 42 db à 5 cm (504 g) Barkoo Deli Bones Dental csomózott rágócsont kutyáknak - termékleírás

A Barkoo Deli Bones Dental rágócsont a fogápolás ízletes módját kínálja bármely méretű kutya számára. Speciális alkotóelemei támogatják a fog- és szájhigiéniát, a ropogós marhabőr masszírozza a fogínyt, s erősíti kedvence fogazatát. A finom csirkének köszönhetően a kutya maradéktalanul elfogyaszthatja a Deli Bones Dental rágócsontot, s az még a válogatósabb, rosszul evő kutyák körében is nagyon kedvelt. A hosszan tartó rágásélmény kielégíti kutyája természetes rágási ösztönét, így azután ez a rágócsont elfoglaltság és jutalom is egyben. Győződjön meg Ön is a csomózott Barkoo Deli Bones Dental rágócsont előnyeiről: Hosszan tartó rágásélmény - ideális elfoglaltság Speciális alkotóelemeinek hála, fogápoló hatású Zsírszegény rágócsont marhabőrből Aroma-, színezék- és tartósítószer-mentes Különösen magas elfogadottság jellemzi Ápolja és erősíti a fogakat és a fogínyt Különböző kutyafajtáknak, ill. más-más termetű kutyáknak különféle méretekben A következő méretek közül választhat: - XS, 84 g (7 darab) - M, 70 g (1 darab) - L, 100 g (1 darab) A Barkoo mindig az igazi snackkel varázsolja el a kutyákat: legyen szó jutalomról, elfoglaltságról, speciális igényekről vagy csak egyszerűen úgy! Barkoo – snackek szenvedélyből!

XS, 42 db à 5 cm (504 g) Barkoo Deli Bones Dental csomózott rágócsont kutyáknak - termék paraméterei

XS, 42 db à 5 cm (504 g) Barkoo Deli Bones Dental csomózott rágócsont kutyáknak - ár és elérhetőség előzményei

XS, 42 db à 5 cm (504 g) Barkoo Deli Bones Dental csomózott rágócsont kutyáknak - egyéb érdekes termékek

XS, 42 db à 5 cm (504 g) Barkoo Deli Bones Dental csomózott rágócsont kutyáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?