Vitrin 1D Malta W1D tölgy Artisan/fehér

Vitrin 1D Malta W1D tölgy Artisan/fehér

Vitrin 1D Malta W1D tölgy Artisan/fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 64 353 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Vitrin 1D Malta W1D tölgy Artisan/fehér - termékleírás

Egyszerű forma a legjobb kivitelezésben. Modern design azoknak, akik szeretik a jó designt és a funkcionalitást ötvözni. A rendszer ideális lesz a nappaliba és a hálószobába egyaránt, mindez a kollekcióban elérhető nagyszámú darabnak köszönhetően. A kézműves tölgyfa színei a frontok fehér színével kombinálva minden szobát egyedivé tesznek. A rendszer tartós népszerűségének köszönhetően ettől a kiadástól kezdve új színsémát vezetünk be, a frontok szürke dekorációját az Artisan tölgyfa szekrénysorral kombinálva. A MALTA rendszer fogantyú nélküli frontokkal lett felszerelve, amelyek modern stílust adtak a szekrényeknek, és az egész formát könnyűvé tették. A kollekció másik előnye a 22 mm vastagságú, laminált forgácslapból készült tömör felületek, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyen megjeleníthessük a stílusos kiegészítőket a belső terünkben. Érdemes odafigyelni a fiókokban használt golyós vezetőkre, amelyek garantálják a bútor sima nyitását és zárását, így a bútor használata egyszerű és gyors. A MALTA kollekció kompromisszumok nélküli sláger a piacon kapható bútorok között.

Ezt a terméket a csoportban találja Bútor a nappaliba, a márka gyártja MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Vitrin 1D Malta W1D tölgy Artisan/fehér termékcsoporthoz tartozik Design bútorok a márkától MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Vitrin 1D Malta W1D tölgy Artisan/fehér - termék paraméterei

Vitrin 1D Malta W1D tölgy Artisan/fehér - ár és elérhetőség előzményei

Vitrin 1D Malta W1D tölgy Artisan/fehér - egyéb érdekes termékek

Vitrin 1D Malta W1D tölgy Artisan/fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?