Vitakraft Trio-Mix kréker hullámos papagájoknak - 2 x 3 db rúd: füge/ banán/ kivi

Vitakraft Trio-Mix kréker hullámos papagájoknak - 2 x 3 db rúd: füge/ banán/ kivi

Vitakraft Trio-Mix kréker hullámos papagájoknak - 2 x 3 db rúd: füge/ banán/ kivi

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 301,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Vitakraft Trio-Mix kréker hullámos papagájoknak - 2 x 3 db rúd: füge/ banán/ kivi - termékleírás

Az eredeti Vitakraft Kräcker® (kréker) kiváló ízélményt és fajnak megfelelő foglalatosságot kínál kedvenc madarának. A ropogós krékereket a hullámos papagájoknak maguknak kell lecsipegetniük a rágórudacskákról. Az ízletes magkeverék speciálisan a hullámos papagájok igényei szerint készült - értékes vitaminokkal dúsítva, ilyen módon is szolgálva az egészséges madáréletet. A Vitakraft saját pékségében történő háromszoros átsütés extra hosszú, ropogós élvezetet ígér, a keverék belsejében lévő rágórudacska pedig még a csőr koptatásában is segít. A Vitakraft kréker hullámos papagájoknak jellemzői: Speciálisan a hullámos papagájok igényei szerint kialakított receptúra Értékes vitaminokkal Kezeletlen fa rágórudakra 3-szorosan rásütve Praktikus csiptetővel Tartalma: Trio-Mix szezám banán / gyógynövény paprika / kivi citrus: 90 g, 1 x Kräcker® szezám banán, 1 x Kräcker® gyógynövény paprika, 1 x Kräcker® kivi citrus Trio-Mix tojás fűmag / sárgabarack füge / méz szezám: 80 g, 1 x Kräcker® tojása fűmag, 1 x Kräcker® sárgabarack füge, 1 x Kräcker® méz szezám.

Vitakraft Trio-Mix kréker hullámos papagájoknak - 2 x 3 db rúd: füge/ banán/ kivi - termék paraméterei

KategóriaTrikó

Vitakraft Trio-Mix kréker hullámos papagájoknak - 2 x 3 db rúd: füge/ banán/ kivi - ár és elérhetőség előzményei

Vitakraft Trio-Mix kréker hullámos papagájoknak - 2 x 3 db rúd: füge/ banán/ kivi - egyéb érdekes termékek

Vitakraft Trio-Mix kréker hullámos papagájoknak - 2 x 3 db rúd: füge/ banán/ kivi - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?